• GP-CUT Romma dvorezen nož za kosilnice na nitko
  • Ne zamudite priložnosti

GP-CUT Romma dvorezen nož za kosilnice na nitko

Cena
17,90 €
Šifra oglasa: 12538373

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Trzin, Trzin
Interna številka izdelka
GPROMMA
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

GP-CUT Romma dvorezen nož za kosilnice na nitko
ID: GPROMMAKlasično rezilo za kosilnico Romma
Čim nastopi pomlad, se večji del življenja preseli na zunanje površine. A je čas, preživet na domačem vrtu, veliko prijetnejši, če je ta urejen. K temu zagotovo pripomorejo sveže pokošene zelenice, za kar pa potrebujete ustrezno rezilo za kosilnico.Čemu je namenjeno Romma rezilo za kosilnico na nitko?
Romma je klasičen dvokraki nož, primeren za košnjo trave na enakomerno poraščenem terenu. Na tem bo namreč hitro in učinkovito porezal tako svežo kot suho travo. Ni pa priporočljivo, da se motorna kosa, na katero je nameščeno to rezilo za kosilnico, uporablja na kamnitem področju – ne za namen rezanja grmovja in ne za rezanje debelejših vej.Tri prednosti rezila za motorno koso Romma:
Poleg enostavne montaže, to rezilo za kosilnico premore tudi druge prednosti, med katerimi velja podrobneje izpostaviti vsaj tri.Dvostranska uporaba
Romma rezilo za kosilnico je dvostransko. Ko torej enkrat otopi, ga preprosto obrnete na drugo stran in nemoteno uporabljate naprej. V primeru obrabe na obeh straneh, pa ga pobrusite in na ta način podaljšate njegovo življenjsko dobo.Dvojen namen
Marsikatera motorna kosa na nitko se, čeprav je namenjena osebni uporabi, odlično obnese tudi v profesionalne namene. Enako velja za ta nož, kar malo prej omenjena možnost brušenja potrjuje, saj profesionalna raba kosilnice zahteva trajnost.Kakovostna izdelava
Vsa Gp-Cut rezila za kosilnico so izdelana iz visoko kakovostnega jekla in imajo dolgo življenjsko dobo. Pomembno je, da jih vzdržujete in po uporabi očistite ter pripravite za naslednjo uporabo, pa tudi, da je nož nameščen na ustrezno kosilnico.
Rezilo za kosilnico Romma opredeljujejo naslednje tehnične lastnosti:
    • notranji premer: 25,4 mm (standard)
    • dimenzija: 300 x 92 mm
    • teža: 484 g
    • število vrtljajev: 10 000 RPM (v levo)
Kompatibilne znamke kosilnic: EFCO, Stihl, Honda, Kawasaki, Husquarna, Fuxtec, Mitsubishi in druge standardnega notranjega premera 25,4 mm. Pomembno je, da kosilnica na nitko ni električna, temveč motorna.
Pozor! Med uporabo obvezno uporabljajte zaščitni vizir in imejte oblečene dolge delovne hlače ali pa si namestite ščitnike za noge ter drugo zaščitno opremo. Prav tako se pred uporabo zgoraj opisanega rezila za motorno koso prepričajte, da je to ustrezno nameščeno na ohišje. Med delom ohranjajte varnostno razdaljo (približno 15 metrov) od drugih ljudi in predmetov.

Zemljevid

Objekti v bližini

GREVA d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
06.04.2024. ob 00:51
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
42 -krat

GREVA d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija