• GP-CUT TRED MX mulčer za kosilnico na nitko
  • GP-CUT TRED MX mulčer za kosilnico na nitko
  • Ne zamudite priložnosti

GP-CUT TRED MX mulčer za kosilnico na nitko

Cena
22,90 €
Šifra oglasa: 12538367

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Trzin, Trzin
Interna številka izdelka
GPTREDMX
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

GP-CUT TRED MX mulčer za kosilnico na nitko

ID: GPTREDMXMulčer za grmičevje in druge zaraščene površine
Če ste pravkar postali lastnik zemljišča, ki ni v najboljšem stanju in se sprašujete, kako povrniti nekdanji sijaj vrtu, ki svojo lepoto očitno že leta skriva, vam svetujemo mulčer Tred MX. Gre za rezilo za kosilnico na nitko, ki ga zlahka namestite na motorno kosilnico znamk Stihl, Husquarna, EFCO, Fuxtec in drugih, v ta namen pa ob nakupu prejmete tudi ustrezno orodje.
Tred MX mulčer za kosilnico na nitko je ustvarjen z namenom odstranjevanja grmičevja in manjših stebel do debeline enega centimetra. A čeprav zaradi treh nazobčanih krakov velja za izjemen pripomoček, je učinkovitost rezila za motorno koso odvisna tudi od moči motorja, tehnike rezanja in same površine. Seveda pa na kamnitem terenu, in tudi drugje, priporočamo uporabo ustrezne zaščitne opreme.Mulčer za profesionalno in osebno uporabo
Ne glede na to, ali mulčer uporabljate le na svojem zemljišču ali pa je motorna kosa na nitko, kamor ste ga namestili, vaš profesionalni delovni pripomoček, je Tred MX rezilo za kosilnico na nitko namenjeno vertikalni uporabi. Torej od zgoraj navzdol. Nikakor pa ni primerno za košnjo trave niti za rezanje vej, debelejših od enega centimetra.
Naj dodamo še, da je treba v primeru, da ima profesionalna motorna kosa premer 20 mm, nanj namestiti pretvornik (20 mm v 25,4 mm), medtem ko mora motor imeti moč vsaj 35 cc. Rezilo za kosilnico sicer ni priporočljivo brusiti.
Tehnične lastnosti, ki odlikujejo Tred MX mulčer:notranji premer: 25,4 mm (standard)dimenzija: 300 x 3 mm (premer/debelina)teža: 535 gsmer in hitrost vrtljajev: 10 000 RPM (v levo)
kompatibilne znamke kosilnic: Honda, Husquarna, Stihl, EFCO, Fuxtec, Kawasaki, Mitsubishi in druge s standardnim premerom nastavka (25,4 mm)
Pozor! Električna kosilnica na nitko ni primerna za namestitev pripomočkov, kakršen je ta mulčer. Pred uporabo vsekakor preverite tudi, ali je rezilo za kosilnico ustrezno nameščeno, med uporabo pa ohranjajte varnostno razdaljo od drugih (priporočamo vsaj 15 m) in uporabljajte zaščitno opremo (vizir, dolge hlače ali ščitnike za noge itn.).

Zemljevid

Objekti v bližini

GREVA d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
06.04.2024. ob 00:51
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
41 -krat

GREVA d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija