• WIDIA 40 D nož - rezilo za kosilnico na nitko
  • Ne zamudite priložnosti

WIDIA 40 D nož - rezilo za kosilnico na nitko

Cena
41,95 €
Šifra oglasa: 12538370

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Trzin, Trzin
Interna številka izdelka
GPWIDIA40
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

WIDIA 40 D nož - rezilo za kosilnico na nitko
ID: GPWIDIA40Kakovostno rezilo za kosilnico na nitko je izdelano iz železa.
Kosilnica na nitko je nemalokrat namenjena uporabi na nekoliko zahtevnejšem terenu, ta pa pogosto vključuje različna stebla. V tem primeru je Widia rezilo za kosilnico na nitko idealna izbira, in sicer iz več razlogov. Kot prvo gre za univerzalno rezilo za kosilnico, kompatibilno z motornimi kosilnicami znamk Stihl, EFCO, Husquarna, Mitsubishi, Kawasaki, Honda in drugimi (ne pa tudi z električnimi kosilnicami), drugi razlog pa je ta, da je rezilo za kosilnico izdelano iz železa. Kar pomeni, da gre za trpežno rezilo, ker pa ima to tudi izredno ostre zobe, se odlično obnese celo tam, kjer manj zmogljive kosilnice zatajijo.Rezilo za kosilnico, ki reže več od trave.
Widia 40 D rezilo za kosilnico na nitko je namenjeno rezanju tako trave kot debel vse do debeline 3 centimetrov. Edini pogoj je, da je kosilnica na nitko, na katero je nameščeno, višje zmogljiva. Poleg tega je veliko odvisno tudi od same tehnike košnje in vrste debel, ki jih želite porezati.
A kot že ime pove, ima to rezilo za kosilnico na nitko štirideset zob. Ker je izdelano na Japonskem, je seveda dodelano do potankosti, izhodišče pa predstavlja eden najtrših materialov, ki se jih uporablja v industriji. Widia rezilo za kosilnico je namreč izdelano iz volfram karbida, zato zobje, izbrušeni do najvišje ostrine, ne otopijo zlahka. Kar je obenem eden osnovnih razlogov, ki pojasnjujejo, zakaj se to rezilo za kosilnico na nitko ne uporablja le v zasebne, temveč tudi profesionalne namene.Njegova tehnična izpopolnjenost pa seveda zahteva upoštevanje varnostnih standardov.
Ker gre za izredno ostro rezilo za kosilnico, vam svetujemo, da sledite vsem preventivnim varnostnim zakonitostim. Obvezno uporabljajte zaščitni vizir, ščitnike za noge in ostalo opremo, oblečene pa imejte dolge hlače. Pred uporabo preverite tudi, ali je rezilo za kosilnico na nitko pritrjeno na zanj predvideno mesto in med košnjo ohranjajte varnostno razdaljo vsaj petnajstih metrov oddaljenosti od drugih ljudi. S tem boste poskrbeli za varnost tako sebe kot tistih, ki se med košnjo morda nahajajo v vaši bližini.

Rezilo za kosilnico na nitko ima naslednje tehnične lastnosti:notranji premer: 25,4 mm (standardni)dimenzija: 255 x 1,25 mmteža: 470 g

Zemljevid

Objekti v bližini

GREVA d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
06.04.2024. ob 00:51
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
50 -krat

GREVA d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija