Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Brusilnik betona DBS 125
  • Brusilnik betona DBS 125
  • Brusilnik betona DBS 125
  • Brusilnik betona DBS 125
  • Brusilnik betona DBS 125
  • Brusilnik betona DBS 125
  • Brusilnik betona DBS 125
  • Brusilnik betona DBS 125

Brusilnik betona DBS 125

Cena
608,78 €
Šifra oglasa: 1973319

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa

Partner profesionalcem od leta 1936
Blagovna znamka Perles je nastala leta 1936 v Švici, ko je Rudolf Weber ustanovil podjetje Perles AG in razvil prvi elektromotor. Danes potekata razvoj in proizvodnja izdelkov v Sloveniji. Ponosni smo, da v kakovost naših izdelkov, poleg profesionalnih uporabnikov v gradbeništvu, lesni in kovinsko predelovalni industriji, zaupajo tudi naši ugledni strateški partnerji.Opis:Izjemno zmogljiv brusilnik betona z močjo 2500W bo primeren za brušenje in glajenje, betona, estrihov, lepila za ploščice, kamna, barve in premazov. Ima gibljivi ščit za brušenje kotov in prašni ustnik za odsesavanje prahu. Izdelano v Sloveniji!
Vsi izdeleki PERLES so izredno kakovostni in narejeni v Sloveniji. Kvaliteto izdelkov tudi jamčimo s 3. letno garancijo na delovanje. Gibljivi ščit 
Inovativni gibljivi ščit omogoča natančno odstranjevanje materiala iz kotov. Glavne značilnosti: Primeren za uporabo pri vsakdanjih gradbenih dejavnostih: brušenju, glajenju sten, odstranjevanju razpok, odstranjevanju blata, odstranjevanju ometov in premazov, odstranjevanju preparatov s sten Materiali: beton, estrih, lepila za ploščice, kamen, ometi, barve, premazi Prilagodljiva višina brusilne plošče omogoča najboljši položaj plošče v primeru obrabe plošče ali zaščitne gume Prašni ustnik za učinkovito odsesavanje prahu Nastavljivo ergonomsko sprednje držalo za odlično ravnovesje Zamenljiva gumijasta zaščita zadržuje prah in preprečuje prah v okolici Aluminijasto ohišje orodja za optimalno delovanje in dolgo življenjsko dobo Vzdržljiv motor – visoka hitrost elektromotorja omogoča učinkovito uporabo brusilnikov Poliamidna ojačitev motorja vsebuje 30 % steklenih vlaken in zagotavlja visoko odpornost na vse protiučinke. Guma kabla najvišje kakovosti je izdelana v EU, dolga življenjska doba tudi v primeru pregibanja Jekleni brušeni zobniki zagotavljajo brezhibno delovanje in dolgo življenjsko dobo kljub zahtevnim delovnim pogojemTehnične lastnosti: Moč 1.400 W Število vrtljajev 8.000/min  Velikost plošče 125 mm Višina nastavljivosti plošče 4,5 mm Nastavljiv sprednji ročaj 30  Vreteno M14 Teža 2,8 kgPriložena oprema: Premium univerzalno kolo  "Butterfly" kolo Ob registraciji na spletni strani ponujamo podaljšanje garancije na 36 mesecev!
Registrirajte se tukaj!

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
18.02.2020. ob 00:53
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1440 -krat