Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Omara za orodje 160 cm oranžna
  • Omara za orodje 160 cm oranžna
  • Omara za orodje 160 cm oranžna
  • Omara za orodje 160 cm oranžna
  • Omara za orodje 160 cm oranžna
  • Omara za orodje 160 cm oranžna

Omara za orodje 160 cm oranžna

Cena
130 €
Šifra oglasa: 8917417

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Gorenjska, Preddvor, Tupaliče
Stanje
novo

Opis oglasa

Kovinska omarica za delavnico, oranžna, z 2 zaklepnimi vrati, perforiranimi evro stenami za obešanje orodja, po višini nastavljivimi policami, nosilnost do 50 kg, teža cca 16 kg, mere cca 160 x 20 x 60 (V) cm

Potrebujete veliko delavnico za svojo mizo? Želite vzpostaviti red v svoji delavnici in hitro imeti pravo orodje pri roki? Ta velika omara za orodje ponuja oboje. Poleg tega v vaši delavnici ne zavzame več prostora, saj ga lahko enostavno obesite na steno.

Omara je sestavljena iz treh elementov: odprtega srednjega dela in dveh zaklepnih predelkov. Celotna zadnja stena omare je sestavljena iz perforirane evro stene. Če nanj pritrdite kavlje, lahko več orodij in pripomočkov preprosto obesite enega na drugega.

Posebno dragoceno orodje lahko shranite v zaklepne predelke, kjer so tudi zaščiteni pred prahom. Po drugi strani pa lahko vsakdanje predmete, kot so izvijači in kladiva, enostavno namestimo v srednji del. To pomeni, da lahko vidite pravo orodje pred seboj in vam ni treba ničesar odlagati, da bi prišli do njega. Za boljšo vidljivost in dodatne možnosti odlaganja sta v vsakem predelku dve polici, ki ju je mogoče nastaviti po višini, kar vam daje možnost proste delitve prostora.

Dimenzije omare so 160 x 20 x 60 (V) cm. Tehta približno 16 kg in ima skupno obremenitev 50 kg. Omara je izdelana iz kovine in pobarvana v sivo barvo. Uporabljena je bila metoda barvanja, zaradi katere je omarica za orodje neobčutljiva na praske in korozijo ter zato vzdržljiva.

Material kovina
Teža v kg 16
Barva oranžna
Višina v cm 60
Dolžina v cm 160
zaklepanje da
Skupna nosilnost v kg 50
Globina v cm 20

Zahtevajte ponudbo!

Cena že vsebuje DDV

Možna dostava po celotni Sloveniji

Možno plačilo na obroke.

GSM za naročilo: 030 375 929

Možnost napak pri vnosu podatkov, za točne podatke in zalogo preverite pri prodajalcu, za pisne napake ne odgovarjamo!

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
24.02.2022. ob 15:17
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1468 -krat