NAČRTOVALEC (KONSTRUKTOR, PROJEKTANT) NOTRANJE OPREME V LJUBLJANI -...

  • Šifra oglasa: 4639234
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaNAČRTOVALEC (KONSTRUKTOR, PROJEKTANT) NOTRANJE OPREME V LJUBLJANI - M/Ž
Naziv delodajalcaESPADA, kadrovsko svetovanje, d.o.o.
Naslov delodajalcaLjubljanska cesta 13 D, 1236 TRZIN
Kontaktna oseba delodajalca za kandidateMOČILNIKAR ŠPELA, 041 320 223, spela@espada.si
Opis del in nalog
  • KONSTRUIRANJE IN PROJEKTIRANJE DELOV NOTRANJE OPREME IN PRIPRAV IZVEDBENIH NAČRTOV ZA PROIZVODNJO, UPORABA, PRIPRAVA, UREJANJE IN ARHIVIRANJE TEHNIČNE IN TEHNOLOŠKE DOKUMENTACIJE PROGRAMIRANJE, UPRAVLJANJE, NASTAVLJANJE IN NUMERIČNO VODENJE OBDELOVALNIH IN DRUGIH (ZLASTI CNC) STROJEV TER IZVAJANJE TEHNIŠKIH IN TEHNOLOŠKIH MERITEV Z ENOSTAVNIMI IN ZAHTEVNIMI PRIPOMOČKI SODELOVANJE PRI VODENJU SKUPIN DELAVCEV V PROIZVODNJI TER PODAJANJU NAVODIL ZA USPEŠNO IZVEDBO DEL.
UE delovnega mesta oziroma delaLJUBLJANA
Trajanje zaposlitveDoločen čas, 12 mesecev
Delovni časpolni delovni čas
Delovne izkušnje3 leta
Vozniški izpitB
Znanje jezikovangleški jezik razumevanje zadovoljivo, govorjenje dobro, pisanje dobro, slovenski jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro
Računalniška znanjaurejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - zahtevno, programiranje - zahtevno, poznavanje operacijskih sistemov - zahtevno, računalniško oblikovanje - zahtevno
Drugi pogojiNujne so izkušnje z delom v lesarski industriji in vsaj 3 leta izkušenj z delom projektanta, načrtovalca oziroma s podobnimi nalogami pri delu. Nujne so izkušnje v lesarski industriji ali pri konstruiranju 2D in 3D lesenih elementov. Potrebno je obvladanje računalniških programov za urejanje besedil, preglednic, podatkovnih baz ter odlično znanje tehničnega risanje in uporabe programa MegaTISCHLER ali SolidWorks ali AutoCad (nujne večletne izkušnje z uporabo programa). Obvezno je znanje slovenskega ali hrvaškega jezika in vsaj enega tujega jezika (angleščina, nemščina).
Prijava je mogoča do15.10.2020
Poskusno delo3 mesece
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.