Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Pipa EYN 6300 za kuhinjo ali kopalnico | Umetelno ukrivljena visoka ku
  • Pipa EYN 6300 za kuhinjo ali kopalnico | Umetelno ukrivljena visoka ku
  • Pipa EYN 6300 za kuhinjo ali kopalnico | Umetelno ukrivljena visoka ku
  • Pipa EYN 6300 za kuhinjo ali kopalnico | Umetelno ukrivljena visoka ku

Pipa EYN 6300 za kuhinjo ali kopalnico | Umetelno ukrivljena visoka ku

Cena
149 €
Šifra oglasa: 5979471

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Ostalo
Interna številka izdelka
EYN6300
Stanje
novo

Opis oglasa

Podrobni opis za umetelno ukrivljeno kuhinjsko/kopalniško armaturo | Pipa za umivalnik EYN 6300
Nov dizajn in umetelna ukrivljenost, sta lastnosti, s katerimi prepriča armatura EYN 6300, primerna za kuhinjo ali za kopalnico

Kuhinjska/kopalniška armatura EYN 6300 se ponaša s sodobno ozko eleganco, zaokroženo z ročajem pravilnih linij ter umetelno ukrivljenostjo celotne pipe. Mojstrsko izbrani elementi doprinesejo k edinstvenemu dizajnu te pipe. Uporabite jo lahko tako v kopalnici kot v kuhinji. Vsekakor bo v prostor vnesla svežino ter eleganco.

Uporabna za enojni ali dvojni umivalnik

Armaturo EYN 6300 lahko namestie na enojni umivalnik kot tudi na dvojnega. Njen popoln zasuk v levo in v desno za 90 stopinj, vam omogoča širok doseg. Pipa EYN 6300 ima sodobno oblikovan ročaj, ostrih, pravilnih oblik, s katerim boste dozirali toplo in hladno vodo.
Uporabne mere pipe EYN 6300
Kuhinjska/kopalniška armatura EYN 6300 spada med visoke armature, kar pomeni, da je dobra izbira za kuhinjo. V kuhinji namreč pogosto uporabljamo visoke vaze, vrče za vodo ali vino itd. Naj bo uporaba pipe preprosta. Ko pridejo vaši gostje, boste s to pipo hitro in enostavno napolnili vrč z vodo ali nalili vodo v visoko vazo za rože. Ko gostje odidejo, bo pomivanje posode hitro in učinkovito.

Priročna višina armature EYN 6300 se izkaže tudi v kopalnici. Včasih se ljudje odločajo za nizke kopalniške pipe, saj ne pomislijo na dodatno uporabno vrednost višine. Pod visoko armaturo lahko brez težav napolnite vedro, z obleke sperete madež in podobno.

Model pipe EYN 6300 je zagotovo odlična izbira za vsako moderno kuhinjo ali kopalnico pri kateri je na prvem mestu eleganca, vseeno pa se ne želite odpovedati uporabnosti.

Enostavno čiščenje pipe EYN 6300 in lesk, ki traja

Pipa je izdelek, ki je nenehno v stiku z vodo in najbolj neestetski so lahko madeži, ki jih na pipi pušča izhlapela voda. Lahko se začne nabirati vodni kamen. Kuhinjska/kopalniška armatura EYN 6300 je narejena iz materialov, ki zagotavljajo lesk brez madežev, lesk, ki traja. Za čiščenje uporabimo zgolj nežnen detergent, s katerim učinkovito odstranimo ostanke vodnih kapljic ter morebitno ostalo umazanijo.
Hitra in enostavna namestitev kuhinjske/kopalniške pipe EYN 6300
Za namestitev pipe boste potrebovali le eno luknjo v umivalniku ali pultu. Preprosto montažo lahko opravite sami, saj vaš paket naročene kuhinjske/kopalniške armature EYN 6300 vsebuje vse potrebno za hitro in enostavno namestitev.

Ugodna cena pipe EYN 6300

Tokrat se eleganca splača tudi z vidika cene. Pride namreč v paketu z visoko kakovostjo ter visoko uporabno vrednostjo. Iskoristite ugodno ceno pipe EYN 6300, ki jo lahko namestite na kuhinjski ali kopalniški umivalnik.

Kuhinjska/kopalniška armatura EYN 6300 je trpežna

Kopalniška/kuhinjska pipa EYN 6300 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz manj običajnega in kvalitetnega brušenega niklja. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.
Garancija kakovosti
Ob nakupu pipe EYN 6300 vam izdamo 24-mesečno garancijo, ki vam omogoča nakup brez tveganja. Dodatno zagotovilo kakovosti je spoštovanje standarda kvalitete ISO9002.

Naj pipa EYN 6300 zaokroži lepoto vaše sodobno oblikovane kuhinje ali kopalnice

Vaši gostje bodo občudovali elegantno kombinacijo ukrivljenosti ter ostrih, pravilnih oblik pipe EYN 6300. Ker je tudi njeno vzdrževanje enostavno in ker se ponaša z visoko uporabno vrednostjo, je prava izbira za vse, ki iščete piko na i vaše sodobno opremljene kuhinje ali kopalnice.

 

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
16.01.2021. ob 00:14
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
508 -krat