• Klarstein Mirage 90 kuhinjska napa, Bela
  • Klarstein Mirage 90 kuhinjska napa, Bela
  • Klarstein Mirage 90 kuhinjska napa, Bela
  • Klarstein Mirage 90 kuhinjska napa, Bela
  • Ne zamudite priložnosti

Klarstein Mirage 90 kuhinjska napa, Bela

Cena
289 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 9381557

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Klarstein Mirage 90 kuhinjska napa, Bela
V kuhinjo prihaja sijaj in prepričljivost - pa še kuhinjska napa Klarstein Mirage 90 odstrani tudi vonjave in dim od jedi.Kuhinjska napa Klarstein Mirage 90 odpravi neprijetne vonjave na kuhalno površino zelo hitro. S tremi zmogljivostnimi nivoji enostavno prilagodi delovno moč naprave dogajanju v kuhinji. Na najvišji zmogljivostni stopnji odstrani iz kuhinje do 550 m³/uro zraka in opravi tudi z več jedmi hkrati. Zahvaljujoč najbolj sodobni tehniki je hrup in poraba energije na nizkem nivoju v prijetno majhnem območju z vrednostjo 59 dB in razredom učinkovitosti A++.Kuhinjska napa Klarstein Mirage 90 je izredno atraktivna ne samo zaradi svojega elegantnega, steklenega videza, ampak tudi s svojo osvetljavo z devetimi različnimi RGB barvami. Tako doda stenska napa s prostorom za glavo prepričljivost vsakemu kuhinjskemu elementu. Poleg tega omogočata dve bele LED luči kuhalni površini kadarkoli jasen pogled v posode in ponve. Posebna pozornost mora biti namenjena tudi upravljalni plošči ClearTouch , ki se skriva na desnem robu pokrova in njegovo transparentno senzorsko območje skoraj nevidno upravlja funkcije nape.V paketu je material, ki je potreben za stensko montažo, odpadna cev, in primeren pokrov dimnika. S pomočjo dveh filtrov z aktivnim ogljem (produkt 10030727) se lahko napa enostavno posodobi za obratovanje z notranjo cirkulacijo zraka.Eleganten luksuz in okolju prijazen učinek v kuhinji: s kuhinjsko napo Klarstein Mirage 90 kuhalne površine dobijo impresiven sijaj, kuhinja pa čist zrak.
 
Vrhunske lastnosti
* Luksuz v kuhinji: steklena kuhinjska napa z zanimivo RGB osvetljavo * Močna proti vonjavam: maksimalna sesalna moč do 550 m3/uro * Energijsko varčna: sistem Eco Excellence za razred energijske učinkovitosti A++ * Veselo, barvno okolje: Balanced Light Concept z devetimi možnimi izbirnimi barvami * Enostavno prestavljanje na recirkulacijo: lahko se prestavi na recirkulacijo s pomočjo filtra z aktivnim ogljem * Ergonomska in varčna: prostorsko varčna kuhinjska napa s prostorom za glavo za prosto gibanje nad kuhalno površino  * Enostavno upravljanje: plošča ClearTouch Control za nadzor vseh funkcij * Vse pod nadzorom: svetla kuhalna plošča z dvema belima LED lučkama
 
Podrobnosti o artiklu
 
Vsebina pošiljke
* 1 x kuhinjska napa * 2 x pokrov dimnika * 1 x odpadna cev * 1 x montažni material * Navodila za uporabo v nemščini (naslednji jezik: angleški, francoski, španski, italijanski)
 
Dimenzije
 
Proizvajalec
Klarstein
 
Garancija
36 mesecev

Spletna povezava

Zemljevid

www.eSvet.com - spletna trgovina

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
04.05.2022. ob 00:47
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
365 -krat

www.eSvet.com - spletna trgovina

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija