Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Swarovski kristali TATTOO
  • Swarovski kristali TATTOO
  • Swarovski kristali TATTOO
  • Swarovski kristali TATTOO
  • Swarovski kristali TATTOO

Swarovski kristali TATTOO

Cena
15 €
Šifra oglasa: 536677

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Trnovo
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Vajazzle Swarovski tattoo je na voljo v različnih dizajnih. Z njimi se okrasijo dekleta in žene ob različnih priložnostih: maturantski ples, pohajanje v kopalkah, zabave, poroke, novoletne zabave, pust, valentinovo, rojstni dnevi in drugi.

Swarovski bo prenehal s proizvodnjo vseh Vajazzle modelov. Zato imate sedaj zadnjo možnost za nakup Swarovski kristalov, vse do razprodaje zalog.

Izbirate lahko med različnii dizajni: spirale, zvezda, luna, angel, češnja, metulj, kačji pastir, roža, saturn.

Kristalčki na koži obstanejo od 5-10 dni, odvisno od strukture kože in naknadne nege. Izogibati se je potrebno pretiranemu stiku s tkaninami in mastnimi kremami.

Vabljeni, da nam sporočite številko želenega tattoo-ja, ki je na sliki. Cena za posamezni TATTOO je 15 EU, ob nakupu več tattoo-jev vam nudimo količinski popust. Idealno darilo za vaše najbližje!

KAJ JE VAJAZZLING?


VAJAZZLING ali tako imenovano OKRAŠEVANJE INTIMNIH DELOV TELESA se je po svetu razširilo v letu 2010, sedaj pa je doseglo tudi Slovenijo.

Zaslužna za »Holywoodski boom« s svetlečim mednožjem je Jennifer Love Hewitt. Igralka je namreč v pogovorni oddaji izdala, da je njeno »damo« prvič s kristali okrasil prijatelj in od takrat si svoje intimne predele redno popestri z novim modnim dodatkom.
Ženske so nad tovrstno okrasitvijo kože navdušene, saj lahko prijetno presenetijo svoje partnerje ob posebnih priložnostih kot so različne obletnice ali Valentinovo.
Mnoge si kristalčke nadenejo na gležnje, noge, hrbet ali roke. Druge si dekolte, namesto z verižico, poudarijo s svetlečimi kristalčki.
Skratka, VAJAZZLE kristalčki so primerni za vse priložnosti. Zabave, poroke, valete, maturantske plese, pohajanja po plaži…
VAJAZZLE SWAROVSKI KRISTALI

So dermatološko testirani
Nanašanje je primerno le na zdravo kožo
Niso primerni za uporabo v bližini oči, nosu in ust
Niso namenjeni otrokom

POSTOPEK NANAŠANJA

Kristalčke v kozmetičnem salonu stranki nanesete na izbran predel kože, ki ga pred tem očistite, razkužite in osušite tako, da je nanos kar najbolj učinkovit.
Pred nanosom na intimne predele naredite brazilsko depilacijo.

OBSTOJNOST

Kristalčki na koži obstanejo od 5-10 dni, odvisno od strukture kože in naknadne nege. Izogibati se je potrebno pretiranemu stiku s tkaninami in mastnimi kremami.

ODSTRANITEV

Za odstranitev kristalčkov stranke uporabijo malo olja za nego dojenčkov ali pa jih le nežno odlepijo s kože.

Zemljevid

Objekti v bližini

kruno52

Oglas je objavljen
20.09.2020. ob 12:55
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
696 -krat

kruno52