TESAR - M/Ž

  • Šifra oglasa: 2621127
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaTESAR - M/Ž
Naziv delodajalcaOBZORJE SGP storitve, gradnje in proizvodnja d.o.o.
Naslov delodajalcaLenartova pot 10 , 8250 BREŽICE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidateŠTRUCL DARIJAN, 031 388 381, prijava@obzorje.eu
Opis del in nalog
  • IZVAJA TESARSKA DELA
  • IZDELA OPAŽ ZA ENOSTAVNE BETONSKE KONSTRUKCIJE, SESTAVLJA, NAMEŠČA IN ODSTRANJUJE SISTEMSKE OPAŽE, IZDELUJE, SESTAVLJA, MONTIRA, DEMONTIRA, POSTAVLJA, PODPIRA ALI FIKSIRA KONSTRUKCIJE, FASADNE ALI LOVILNE ODRE,IZDEUJE STREHE IN STREŠNE KONSTRUKCIJE. DOBRODOŠLO JE POZNAVANJE TUDI KATERIKOLIH DRUGIH DEL NA PODROČJU GRADBENIŠTVA (ZIDAR, FASADER, KERAMIČAR, STROJNI OMETI, SUHOMONTAŽNA DELA(KNAUF)...
UE delovnega mesta oziroma delaBREŽICE
Trajanje zaposlitveNedoločen čas
Delovni časpolni delovni čas
Delovne izkušnje2 leti
Drugi pogojiin izkušnjami. Delo opravljamo samo na območju Posavja (Brežice, Krško in okolica). Pokličite nas v kolikor ste začutili, da bi lahko s svojimi potenciali prispevali k naši skupni rasti. Strokovne izkušnje, spretnost in zanesljivost so glavni kriteriji. Po potrebi vam lahko uredimo namestitev v neposredni bližini podjetja.
Prijava je mogoča do02.06.2021
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.


Stik

Naslov
Trg svobode 32
Mesto in poštna številka
8290 Sevnica
Regija
Posavska
Slovenija