Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • LG V30, srebrne barve, 64 gb

LG V30, srebrne barve, 64 gb

Cena
200 €
Šifra oglasa: 4849928

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Slovenske Konjice, Slovenske Konjice
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam pametni telefon LG V30, sive barve, 64 gb. Telefon je brezhiben, brez ene praskice, deluje kot prvi dan, praktično kot nov. Dodatno je na zaslonu nameščena zaščita tempered glass, dodatno pa zraven tudi 5 dodatnih ovitkov za zascito.

Opis:
LG V30 je prefinjen, tanek telefon, z minimalnimi robovi zaslona. Zaradi izjemne kakovosti slike, boste imeli občutek, da vas zaslon potegne vase. Fini premazi ščitijo telefon pred madeži in pigmenti. Ne le to, je tudi zelo vzdržljiv, pridobil je namreč certifikat IP68 in opravil teste padca v skladu z vojaškim standardom ZDA *(MIL STD-810G).

Zaslon OLED FullVision 6 - Popolna črnina, popolne barve. Revolucionarni zaslon OLED ponuja presenetljivo natančno reproduciranje barv. Zahvaljujoč tehnologiji FullVison postane gledanje fotografij ali posnetkov na 6 palčnem zaslonu V30 užitek.

Ujemite vso svetlobo iz vaše okolice in posnemite fotografije, ki so bolj jasne in svetle. Objektiv, ki je iz stekla, in zaslonka F 1.6 bistveno izboljšata dinamični razpon, kar pomeni, da so podrobnosti na fotografiji vidne tako na svetlih kot tudi na temnih delih. Poleg tega bodo fotografije primerno osvetljene tudi pri slabši zunanji svetlobi.Funkcija »Cine Video«. Izrazite kreativnost in dodajte kanček profesionalnosti vašim posnetkom in postali bodo nepozabni. S tehnikami stopnjevanja barv, bodo posnetki pridobili na intenzivnosti barv, tako kot v profesionalnih posnetkih. Poleg tega je na telefonu na voljo več posebnih filmskih učinkov. Ostrenje s funkcijo »Point Zoom«Luči, kamera, zoom! Telefon ima prednastavljeno hitrost, lego in premikanje ostrenja za ustvarjanje filmčkov kot pravi režiserji. Funkcija »Point Zoom« omogoča gladko in tekoče gibanje - za posnetke, vredne Hollywooda.

Posnemite široko-kotne fotografije z več detajli. Dvojna glavna kamera ima objektiv 16 MP in sekundarni ultra široko-kotni objektiv 13 MP, izjemen za fotografiranje skupine ali panoram. Tudi sprednja kamera 5 MP je široko-kotna. Posnemite čist zvok in v visoki ločljivosti kjerkoli ste! Z mikrofoni visoke kakovosti LG V30 lahko posnamete intenzivne zvoke, visoke kakovosti in brez popačenja, celo v zelo hrupnem okolju.

Z LG V30 lahko prilagodite zvok glede na razpoloženje ali ambientu, v katerem se nahajate in dodate zvoku več dinamike. Odklepanje s prepoznavo obraza in glasuIzberite, kako odkleniti LG V30 - s prepoznavo obraza, z uporabo glasu ali s klasičnim prstnim odtisom. Izbira je vaša!

Na zaslonu imejte na razpolago vaše priljubljene aplikacije, glasbeni predvajalnik, imenik ali kaj drugega. Bližnjice lahko premaknete na katerikoli del zaslona in lahko do njih dostopate vedno, ko jih potrebujete. Vaše dotike zaslona spremlja rahlo vibriranje, ki se spreminja glede na vaša dejanja. Ko opravite nakup, nastavite kamero ali preverjate obvestila boste začutili odziv telefona.

Tehnične podrobnosti:
- Operacijski sistem: Android 9
- Kapaciteta delovnega spomina: 4 GB
- Kapaciteta notranjega pomnilnika: 64 GB
- Barva: siva
- Zmogljivost procesorja: Snapdragon 835 osem-jedrni
- Reža za MicroSD: Da do 512 GB (ni priložena - zasede režo za 2 sim)
- Dimenzije:
- Višina: 151,7 mm
- Širina: 75,4 mm
- Globina: 7,3 mm
- Teža: 158 g
- Dual SIM: Da
- Velikost kartice SIM: nano SIM
- Kapaciteta baterije: Li-Po 3300 mAh
- Odporen na vodo in prah: Da
- Prstni odtis: Da

Zaslon:
- Diagonala zaslona: 15,24 cm (6)
- Ločljivost zaslona: 1440 x 2880
- Tehnologija zaslona: P-OLED
- Tip zaslona: Corning Gorilla Glass 5
- Barvna globina: 16 milijonov

Kamera:
- Ločljivost glavne kamere: dual - 16 MP, zaslonka f/1.6 + 13 MP, zaslonka f/1.9
- Ločljivost sprednje kamere: 5MP, zaslonka f/2.2
- Ločljivost snemanja videoposnetkov: 2160p pri 30fps, 1080p pri 60 fps
- HDR: Da
- Samodejno ostrenje: Da
- Panorama: Da

Povezljivost:
- Frekvenčno območje: 4G, 3G, 2G
- Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
- Bluetooth: 5.0
- NFC: Da
- GPS: Da
- USB: Type-C
- Vhod za slušalke: Da

Senzorji:
- Senzor prstnih odtisov
- Senzor pospeška
- Giroskop
- Senzor bližine
- Kompas
- Barometer

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
20.10.2020. ob 08:05
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
185 -krat