Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Čistokrvni persijski mačići
  • Čistokrvni persijski mačići
  • Čistokrvni persijski mačići
  • Čistokrvni persijski mačići
  • Čistokrvni persijski mačići

Čistokrvni persijski mačići

Cena
550 €
Šifra oglasa: 7882078

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Bosna in Hercegovina
Številka mikročipa
688038000081269

Opis oglasa

PERSONISSIMO WCF odgajivačnica persijskih mačaka u BiH sa ponosom Vam predstavlja Feliziu Personissimo, bebu iz legla F, rođenu 5.8.2021.

Roditelji su potomci šampiona vrrhunskih krvnih linija , što dokazujemo njihovim rodovnicima. Testirani su I negativni na PKD DNA i FIV/FELV I pod stalnom su veterinarskom kontrolom.

Mace iz naše odgajivačnice u nove domove odlaze sa minimum 12 nedelja starosti, potpuno socijalizovani, naučeni na higijenske navike, vakcinisani, revakcinisani, čipovani, preventivno očišćeni od parazita, sa kompletnom medicinskom I felinološkom dokumentacijom (pasoš u kojem su upisane sve vakcine, mikročip, WCF pedigre zaštićen hologramom I na kojem su izlistani predci do četvrtog koljena, transfer list i ugovor o kupovini.

Odgovorno se bavimo odgojem zdravih i čistokrvnih persijskih maca. Registrovani smo u Svjetskoj federaciji odgajivača (WCF), imamo njihovo povjerenje, ozbiljno i odgovorno radimo na odgoju ove rase i na unapređenju iste, što dokazuju sertifikati koje posjedujemo.

Ukoliko je ovo mače osvojilo Vaše simpatije, budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona +38766665546 (viber, whatsapp).

Nalazimo se u Bijeljini, R.Srpska, Bosna I Hercegovina.

Više fotografija možete pogledati na našoj FB stranici
https://www.facebook.com/persijskimacicipersonissimo/

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
20.11.2021. ob 15:01
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
2238 -krat