Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Fotobiostimulacija, Red Light terapija, terapija z rdečo svetlobo
  • Fotobiostimulacija, Red Light terapija, terapija z rdečo svetlobo

Fotobiostimulacija, Red Light terapija, terapija z rdečo svetlobo

Cena
255 €
Šifra oglasa: 12337037

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Novo Polje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Fotobiostimulacija, Red Light terapija, , panel za terapijo z rdečo svetlobo, Mere: 41 x 21 x 6 cm, teža 4,5kg.
Panel je bil rabljen kratek čas in sedaj ga ne potebujemo več, je še v garanciji in deluje brezhibno. Priložen set za montažo na steno, vrata, strop.

Kombinacija valovne dolžine 660 nm + 850 nm: terapija z rdečo svetlobo ima 5 W x 100 kosov 0 EMF LED kroglic brez utripanja z večjim sevanjem. Ti oddajajo rdečo in skoraj infrardečo svetlobo v razmerju 1:1. Z dvema svetlobnima valovnima dolžinama, 660nm in 850nm, cilja na površinsko plast in globlje mišice, zaradi česar je koristen za širok spekter težav.

500 W moč za večje obsevanje: poraba energije in obsevanje sta najpomembnejša dejavnika za terapijo z rdečo svetlobo. Z izhodno močjo 500W sevanje doseže do 156mW/cm² na površini in 140mW/cm² pri 6 palcih. To visoko obsevanje zagotavlja boljše rezultate za vaše telo in obraz. Priporočljivo je, da ostanete na razdalji približno 6 centimetrov od naprave.

【3 Načini in funkcija časovnika】- Ta naprava ponuja 3 načine: rdečo luč, infrardečo svetlobo in kombiniran način. Preklapljanje načinov poteka prek gumba "MODE" na nadzorni plošči. Poleg tega lahko prilagodite trajanje svetlobne terapije. Čas terapije lahko nastavite med 5 in 30 minutami, pri čemer naprava samodejno ustavi obsevanje po preteku odštevanja. Prosimo, da ne prekoračite 30 minut na sejo.

Eleganten, vzdržljiv in primeren za vsakogar: kovinska konstrukcija zagotavlja vzdržljivost, privlačna lakirana površina pa doda slog. Infrardečo svetlobno terapijo lahko obesite na vrata ali stene, alternativno stojite na eni ravni ali visite s stropa.

Uporabniku prijazna in vsestranska: naša funkcionalna terapija z rdečo svetlobo ponuja varno, naravno in neinvazivno terapijo brez stranskih učinkov. Plošča na dotik olajša upravljanje, omogoča uživanje v spa kakovostni svetlobni terapiji doma, kar prihrani denar in čas. Ta naprava vam lahko pomaga izboljšati stanje kože, spodbuditi proizvodnjo kolagena, lajšati bolečine v mišicah in druge s tem povezane težave.

Zemljevid

Objekti v bližini

crnivitez2

Oglas je objavljen
03.04.2024. ob 13:31
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
223 -krat

crnivitez2