• Masažni bazen PURESPA DeLuxe HWS 800, 201 x 71 cm, dobavljiv takoj
  • Masažni bazen PURESPA DeLuxe HWS 800, 201 x 71 cm, dobavljiv takoj
  • Masažni bazen PURESPA DeLuxe HWS 800, 201 x 71 cm, dobavljiv takoj
  • Masažni bazen PURESPA DeLuxe HWS 800, 201 x 71 cm, dobavljiv takoj
  • Ne zamudite priložnosti

Masažni bazen PURESPA DeLuxe HWS 800, 201 x 71 cm, dobavljiv takoj

Cena
999 €
Šifra oglasa: 8746931

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Pomurska, Petrovci, Stanjevci
Interna številka izdelka
3VAN0109
Stanje
novo

Opis oglasa

Masažni bazen PURESPA DeLuxe HWS 800, 201 x 71 cm

Popolni wellness užitek vam nudi napihljivi ogrevani masažni bazen Pure SPA. 120 zračnih šob in 4 vodne zagotavljajo čudovito masažno izkušnjo.
Dno in stranske stene bazena so izdelane iz 3 plasti SUPER-TOUGH® materiala, ki je odporen na bencin, olje, slano vodo, odrgnine in vpliv sončne svetlobe. Ta visoko trdni 3-krat laminirani vinil v povezavi s patentirano gradnjo Fiber-Tech zdrži ekstremne obremenitve.
Ta masažni bazen ima integriran klorgenerator in elektronski sistem proti nastajanju vodnega kamna. Sistem poveča učinkovitost in življenjsko dobo grelnika in filtrirne črpalke.
Močna filtracijska črpalka in grelec vam jamčita toplo kristalno čisto vodo. Priložen izolacijski pokrov s ključavnico pa zagotavlja varnost in zniža stroške ogrevanja na minimum. Sama postavitev je hitra in enostavna.

Whirlpool PureSpa DeLuxe za sprostitev in zabavo za 4 osebe je opremljen z edinstveno kombinacijo 120 mehurčkov in 4 zmogljivimi usmerjenimi trije curki za hidromasažo in terapijo z mehurčki v enem. Kopalna kad je opremljena tudi z intuitivno nadzorno ploščo bluetooth z dosegom 20 metrov.
Privoščite si občutek razkošja v vroči kopeli z mehurčki, ki bo prijetno sprostila in masirala vas in vaše prijatelje!
Stres in napetosti pustite v vrtincu in uživajte v razkošnem doživetju kadar koli na svojem vrtu, na terasi ali doma!
Tako lahko je!
Uživajte v blagodejnih učinkih masaže z mehurčki kadar koli in brez skrbi! Namestitev napihljivega masažnega bazena traja nekaj minut, nadzor vseh funkcij pa je enostaven in jasen.
Idealna izbira
Ali želite izkoristiti najboljše koristne hidroterapije in masažni bazeni iz akrila so za vas po nepotrebnem dragi? Ali želite vrtinec enostavno premakniti? Potem je to popolna izbira!

Whirlpool ima vgrajen wi-fi modul. Zahvaljujoč svoji povezavi z mobilno aplikacijo lahko na daljavo od kjer koli upravljate temperaturo kopeli, vse funkcije in nastavitve. Pred prihodom boste lahko pripravili popolno sproščujočo kopel.

Prednosti naših whirlpoolov:
• enostavna namestitev – preprosto napihnite (to zagotavlja zračna črpalka, ki nato deluje kot masažna črpalka) in napolnite z vodo
• mobilnost -poleti lahko postavite na vrt, pozimi na zimski vrt ali drug zmerni prostor. Nositi ga je zelo enostavno
• zmogljivo ogrevanje vode – ogrevanje do 40 ° C, s pomočjo izolacijskega pokrova tudi zmanjšamo toplotne izgube in voda je še vedno topla.
• sistem za filtracijo in trdo vodo – del whirlpoola je kakovostna filtracija vložka s pretokom 1741 l / ha in sistem za obdelavo trdote vode. Zahvaljujoč njej je voda mehkejša in v vrtinastih ceveh ni usedlin. Voda je nato mehkejša do kože.
• sistem slane vode-masažna kad je opremljena s sistemom za ustvarjanje naravnega klora z elektrolizo. Vse, kar morate storiti, je, da v masažno kad vlijete sol in zahvaljujoč sistemu slane vode zagotovite, da je voda v masažni kadi čista tudi brez dodajanja koncentriranega klora in drugih kemikalij.
• velikost -idealna velikost za trenutke dobrega počutja in sprostitve, kot tudi za vrtne zabave z gosti
• preprosto upravljanje -masažna kad je opremljena s preprosto bluetooth ploščo, zahvaljujoč kateri imate pod palcem vse funkcije neposredno iz kadi ali njene okolice (doseg 20 m). Tako preprosto je! Nadzor nad vsemi funkcijami je intuitiven in jasen
• trdna konstrukcija -masažna kad je zelo močna in stabilna. Med stresnimi testi, težkimi 80 kg, se je višina vrtinčne stene zmanjšala le za 6 cm.
• vzdržljivost whirlpoola zagotavlja tehnologija Super Tough – masažni bazen je sestavljen iz poliestrskega nosilnega materiala in obojestransko debelega laminiranega PVC-ja, ki je odporen na bencinska olja, slano vodo in je izjemno odporen proti obrabi, udarcem in sončni svetlobi.
• HATTechnology – bistveno okrepi masažni učinek mehurčkastih šob, hkrati pa vodo intenzivneje prezračuje , nevtralizira proste radikale in tako osveži zrak tudi nad površino kopeli. Hkrati učinkovito zmanjša obratovalne stroške kopeli, saj poveča učinkovitost filtracije.
• zračno ogrevanje šob z mehurčki-tako da vas v prijetni vroči kopeli nič ne moti, se sekundarni vir toplote predgreje in zrak vpiha v šobe.
• samodejni razbremenilni ventil-z vsako spremembo temperature zunanjega zraka vam ni treba več preverjati zračnega tlaka v masažni kadi. Da bi preprečili, da bi bile stene v kakršnih koli okoliščinah izpostavljene nadtlaku, je zračni ventil nove generacije opremljen s sistemom ASV za samodejni nadzor. To znatno podaljša že tako odlično življenjsko dobo materialov.
• majhne zahteve za shranjevanje-embalaža masažne kadi je škatla dimenzij 49 x 117 x 71 cm.
• zelo tiho in okolju prijazno delovanje z nizkimi obratovalnimi stroški.

Zraven dobite še:

Sistem za slano vodo 20 W
Sistem za trdo vodo 10 W
2× naslon za glavo
3× filtrski vložek
Garancija: 2 leti
Tehnični podatki:
Število oseb 6
Oblika Kvadrat
Barva Onix črna
Število šob 4 vodne + 120 zračnih
Notranji premer kopeli 150 cm
Zunanji premer kopeli 201 cm
Višina bazena 71 cm
Kapaciteta vode v masažnem bazenu 795 l
Ogrevalni čas 1,5 – 2,5 ° C / uro
Max. temperatura 28 °C
Poraba energije za vodo 2,2 kW
Zračna/vodna črpalka za masažo 0,8 kW/0,65 kW
Sistem trde vode 10 W
Sistem slane vode 20 W
Obtočna črpalka 1741 l / h
Dimenzije krmilne enote 70 x 44 x 49 cm
Velikost paketa 117 x 48 x 71 cm
Teža paketa 70,8 kg

Brezplačna dostava po Sloveniji

Večjo izbiro masažnih bazenov lahko najdete na spletni strani www.zeb-shop.com.

Kontakt:
ZEB Trade d.o.o.
T: +386 (0)70 450 167
E: info@zeb-shop.com
http://www.zeb-shop.com

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

ZEB Trade

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
19.04.2024. ob 11:29
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
3218 -krat

ZEB Trade

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija