Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Suite spa
  • Suite spa
  • Suite spa

Suite spa

Cena
1 €
Šifra oglasa: 1973628

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Mokronog - Trebelno, Mokronog
Stanje
novo

Opis oglasa

Intimen in zapeljiv
Nov Suite Spa je eden izmed najbolj zapeljivih minimalističnih hidromasažnih bazenov, ki ponuja nekaj dodatnega, kar nekateri uporabniki vedno iščejo: boljše dodelave, več funkcij in popolno kakovost.

Ta masažni bazen ima eleganten videz. Namenjen je predvsem parom. Primeren je za domačo uporabo, lahko pa ga postavite tudi v apartma ali hotel. Njegove kompaktne dimenzije (203x150x72) omogočajo 4 različne položaje v masažni kadi, od katerih sta dva v obliki ergonomskih ležalnikov. Ima 28 masažnih točk, razporejenih v 20 curkov in 8 zračnih šob, katere so skrbno zasnovane in nameščene tako, da zagotavljajo sproščujočo masažo hrbta od zgoraj navzdol, skupaj z mehurčki, ki aktivirajo prekrvavitev vaših nog. Nedvomno so obnovitveni učinki izjemni.

Ta model izstopa tudi zaradi ugodne višine, ki omogoča dostop do vroče kopeli, zaradi zaslona z nadzornim sistemom Balboa za krmiljenje osnovnih in programiranih funkcij (vklop, filtracija), zaradi dveh udobnih vzglavnikov in štirih LED luči, ki ustvarjajo prijetno vzdušje v skladu s konceptom in filozofijo tega modela.

Brez dvoma je Suite zapeljiv masažni bazen, namenjen za intimne in nepozabne trenutke z vašimi najdražjimi.

Cene so brez DDV-ja.
V cene nista všteta stroška dostave in dela.

Za več informacij pokličite na gsm: 031 284 382 ali nam pišite na e-mail: info@forstar.si

Možnost vnosa napak. Pridružujemo si pravico za spremembo cen in stroškov. Za točne informacije nas kontaktirajte na zgoraj navedeno telefonsko številko ali elektronski naslov.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
05.01.2021. ob 15:31
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
2481 -krat