Električna negovalna postelja - AKS B4 Compact

  • Cena: 400 
  • Šifra oglasa: 8353632
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Podravska, Šentilj v Slovenskih goricah, Šentilj v Slovenskih goricah
Stanje: rabljeno

Več:

Odlično ohranjena električna negovalna bolniška postelja - električno dvižno posteljno dno, s trapezom in trikotnikom za dvig.
Nemškega proizvajalca AKS, model "B4-Compact" z robustnim dizajnom na stabilnem podnožju s križnim dvižnim mehanizmom. Ležišče sestavlja štiri področno večslojno letveno vzmetenje latofleks, ki je primerno za vzmetnico z dimenzijo 90x190cm. Postelja pa nudi možnost prilagajanja ležišča na dimenzijo 90cmx200cm in na vzmetnico 100cmx200cm.
Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil, lahko pa se tudi razstavi na več manjših kosov. Priložena so navodila, račun z garancijo, ter transportni regal za olajšano transportiranje in za optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji 19. fotografiji tega oglasa).
Kompaktni dvižni električni negovalni posteljni vložek B4-Compact, je bil razvit za nego na domu in izpolnjuje vse zahteve sodobne negovalne postelje. S svojo integrirano dvižno konstrukcijo, katera se vstavi v obstoječ okvir domače postelje - okolica domačega ambienta ostane nespremenjena. Postelja je primerna tudi, kadar v prostoru ni dovolj prostora za običajno bolniško posteljo na kolesih.

Postelja ima na svojem podnožju nameščene štiri noge z izravnalnimi vijaki za nastavitev optimalno ravne površine ležišča. Za dodatno čvrsto pozicijo električnega vložka vstavljenega v posteljnem okvirju, sta v spodnjem delu konstrukcije dodatno nameščena še dva izvlečna drogova, katera se lahko pritrdi v samo notranjost okvirja postelje. Brez souporabe posteljnega okvirja pa se lahko postavi v prostor tudi kot samostojna prosto stoječa postelja.

Negovalna električna vložek postelja B4-Compact ima nameščene tri mirno in tiho delujoče visoko kvalitetne elektro motorje Okin. Z adapterjem z vgrajeno varovalko (prikazano na 13. fotografiji tega oglasa), ter vso ostalo nameščeno elektroniko z zaščito IPX4.
Z elektro motorjem v podnožju se regulira dvig in spust ležišča postelje. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 30cm nad tlemi in se maksimalno poviša na 80cm višine od tal. S preostalima elektromotorjema, se posebej nastavlja še dvig in spust vzglavja do naklona 70° in premik vznožja do naklona 35°. Pod kolenski pregib vznožja se več stopenjsko nastavlja ročno z rastrskim zaskočnikom.
Vso omenjeno delovanje elektromotorjev se upravlja s priloženim 6 funkcijskim pilotom, na katerem je tudi možnost blokiranja delovanja električnih premikov postelje.

Za dodatno varnost pri uporabi skrbi napredno stikalo z minimalnimi elektromagnetnimi valovi, skupaj z varovalko za prenapetostno zaščito, zaščito pred kratkim stikom, ter zaščito pred prekoračitvijo temperature. V centralni elektromotorni enoti se pod rumenim pokrovčkom nahaja 9V akumulator, ki skrbi za zasilno delovanje postelje v primeru slučaja izpada elektrike v domačem omrežju (prikazano na 14. fotografiji oglasa). Elektromotorji in konstrukcija postelje imajo visoko nosilnost, kar pomeni da postelja prenese veliko delovne obremenitve.

Zaradi mnogih individualnih možnosti nastavitev ležišča postelje je to poleg funkcij za vsako dnevno olajšano nego primerno tudi za vse vrste motenj v pretoku krvi po žilah. Nastavitve pozicij tega ležišča lahko vplivajo protibolečinsko, proti otekanju nog, proti ranam na golenih, ter proti drugim bolečinam.

Ležišče sestavlja štiri delno leseno več slojno letveno vzmetenje latofleks. Na straneh in pri vznožju ležišča postelje se nahaja šest nastavljivih kovinskih držal, ki preprečujejo neželeno premikanje vzmetnice. Nastavljiva kovinska držala pa so namenjena tudi za prilagajanje dimenzij posteljnega ležišča na uporabo vzmetnic drugih velikosti.

Na posteljo je mogoče namestiti različne dodatke proizvajalca: vogalni trapez s trikotnikom, stojalo za infuzijo, stranske ograje, ip...
Postelja se enostavno razstavi ali sestavi in je zato primerna za transport tudi z osebnim avtomobilom.
Skupna dolžina in širina okvirja postelje= 86x186cm

Več informacij na 040/98-88-78
(možnost dostave po dogovoru)

Preostala aktualna ponudba izdelkov na spodnji povezavi:
https://www.bolha.com/trgovina/medropini

**zaradi trenutnih izrednih razmer podjetje Medropini s.p. obratuje sicer nemoteno, vendar z ozirom na upoštevanje preventivnih ukrepov, ki omejujejo širjenje virusa Covid-19.**

Stik

MEDROPINI, Rok Pirc s.p.
Naslov
Pot na Novine 2
Mesto in poštna številka
2212 Šentilj v Slov. goricah
Regija
Podravska
Slovenija
Lokacija oglasa Električna negovalna postelja - AKS B4 Compact
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa