Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Tester za vitamine, minerale, toksine
  • Tester za vitamine, minerale, toksine

Tester za vitamine, minerale, toksine

Cena
50 €
Šifra oglasa: 255619

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Bežigrad
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam SLO prevode za napravo (brez naprave), ki se priključi na računalnik, naredi vam 36 testov od testiranja vitaminov, mineralov, toksinov, organov in to tudi grafično prikaže. TEste izvajajo v lekarnah po SLoveniji z enakimi napravami. Program je v celoti preveden v SLO (prevodi stanejo 400 eur).

Človeško telo je skupek ogromnega števila celic, ki stalno rastejo, se razvijajo, spreminjajo, regenerirajo in odmirajo, celice se stalno obnavljajo s pomočjo delitve.
25 milijonov celic se deli na sekundo v telesu odraslega človeka, krvne celice se vedno obnavljajo in sicer s hitrostjo 100 milijonov na minuto. V procesu rasti in delitve celic, so njihovi atomi v stalnem gibanju in spreminjanju in zato stalno oddajajo elektromagnetne valove.
Elektromagnetni valovi, ki jih oddaja človeško telo, predstavljajo stanje človeškega telesa. Elektromagnetni valovi oddani se razlikujejo glede stanja v človeškem telesu, kot so zdravje, okrnjeno zdravje, bolezen.
Če lahko določimo te določene elektromagnetne valove, lahko določimo status človeškega telesa.
Na ta način lahko ugotovimo, kateri organi so bolj rizični in z nasveti lahko posvetite malo več pozornosti prav tem organom.
Dobite jasno sliko katerih vitaminov in mineralov vam primanjkuje in katere snovi morate vnesti v vaše telo, če želite, da bo to lažje in bolje delovalo.

VEČ: http://www.biostile.org/vitaminski-testi/

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
20.03.2020. ob 11:24
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
326 -krat