• Profesionalni mešalnik MisterChef
  • Profesionalni mešalnik MisterChef
  • Profesionalni mešalnik MisterChef
  • Profesionalni mešalnik MisterChef
  • Profesionalni mešalnik MisterChef
  • Ne zamudite priložnosti

Profesionalni mešalnik MisterChef

Cena
160 €

+ 5,97 € dostava

+ 6,40 € zaščita kupca

Storitev BREZ SKRBI - Denar za izdelek nakažete na nevtralni račun bolha.com. Če prejeti izdelek ni enak naročenemu ali izdelek ni bil dostavljen, vam vrnemo denar. Pred naročanjem pozorno preberite Navodila in pogosta vprašanja.

  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 12360216

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Vransko, Vransko
Stanje
novo

Opis oglasa

Visokohitrostni mešalnik z vrčem MisterChef® 2200 W / 45000 vrtljajev na minuto ima spremenljiv nadzor hitrosti, je zdrav, varen, higienski, je učinkovit in uspešen. To je več kot le mešalnik. To bo vaš profesionalni kuhinjski pomočnik, učinkovitejši in večnamenski! Ne glede na to, ali gre za led/orehe/juho/omako/sadje ali kaj drugega, z njim lahko zmešate vse, kar želite.

Spremenljivo nastavljivo krmiljenje hitrosti olajša doseganje različnih tekstur. Številčnico lahko zavrtite kadarkoli med delovanjem. Vgrajena pulzna funkcija vam omogoča, da izboljšate vsako teksturo, od najbolj gladkih juh do najbolj krepkih juh. Zdrava hrana pametno in enostavno.

Vsi materiali tega mešalnika za šejke in namizni mešalnik za pripravo smutijev so brez BPA, odobreni s CE, GS in ETL. Trden, nedrseč velik ročaj preprečuje, da bi vaša roka med točenjem milkshakea zdrsnila iz ročaja. Varuje vsakega ustvarjalca hrane. 2-litrski kozarec MisterChef je podprt za pomivanje v pomivalnem stroju. S kapljico mila za pomivanje posode in toplo vodo se lahko vaš profesionalni mešalnik z visoko močjo mešalnik z veliko hitrostjo očisti v 30 do 60 sekundah.

Opremljen z nadgrajenim motorjem 2200 W / 45000 vrtljajev na minuto, je življenjska doba namiznega mešalnika MisterChef blender smoothie maker daljša od drugih mešalnikov smoothiejev in ga ni lahko zlomiti. Led zdrobi v samo nekaj sekundah, hitreje kot drugi mešalniki in naredi milkshake bolj gladek. 8 rezil iz utrjenega nerjavečega jekla je zasnovanih za obvladovanje najtrdnejših sestavin in zagotavlja rezultate vrhunske kakovosti.

Profesionalni mešalnik za drobljenje ledu High Power Blender smoothie ne igra samo vloge mešalnika, ampak deluje tudi kot sokovnik, mlinček za meso in ledomat. Samo en smoothie z mešalnikom visoke hitrosti za večkratno uporabo. Raziščite vso čudovito hrano, ki jo želite pripraviti, na primer sokove/salse/zamrznjene pijače/smutije/napitke/omake/juho.

Priložen mešalnik, podstavek za motor, 2L posoda MisterChef in navodila za uporabo. S pritrjenim nabiralnikom lahko milkshake postane bolj gladek in okusnejši. Zasnova z dvojno zaščito je bolje imobilizirala vrče in ohranila varnost proizvodnje.

3 plasti + 8 močnih rezil iz nerjavečega jekla lahko zdrobijo led v trenutku. Izdelava vam lahko zagotovi bolj gladek okus, življenjska doba pa je trikrat daljša od običajnih mešalnikov.

Mešalnik je v originalni embalaži, nikoli odprt, ker sem pomotoma naročila 2 krat. Naročila sem za mamo, ker imam jaz istega in sem zelo zadovoljna.
Zelo močan 2200W

Prevzem LJ-CE, Zasavje

Zemljevid

t2t2

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Savinjska, Slovenija
Oglas je objavljen
05.05.2024. ob 19:13
Do poteka še
Oglas je prikazan
84 -krat

t2t2

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Savinjska, Slovenija