Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Asic miner BITMAN KS5 – KASPA 20THs! – NOVO!

Asic miner BITMAN KS5 – KASPA 20THs! – NOVO!

Cena
40.000 €
Šifra oglasa: 12393108

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Tabor
Stanje
novo

Opis oglasa

V dinamičnem svetu rudarjenja kriptovalut, sta učinkovitost in zmogljivost vodilni verlini, je IceRiver KAS KS5 pametna odločitev. Model KS5 je del serije KAS podjetja IceRiver. Miner je zasnovan za vsestranskost, prilagodljivost in optimalne zmogljivosti hitrosti hashov. KS5 ima velike prednosti in edinstvene lastnosti pred konkurenco, zaradi katerih je IceRiver KAS KS5 prepričljiva izbira za rudarje, ki krmarijo po zapleteni pokrajini rudarjenja kriptovalut.Iceriver KAS KS3M Pro 6 TH/s | Mining Kaspa | KS2 6 TH/s | Rudar za Kriptovalute komponentko Naprava IceRiver KAS KS3 je zasnovana za vsestranskost, zato je izjemna izbira za moderne rudarje, ki se ukvarjajo z različnimi prizadevanji za rudarjenje kriptovalut. Iceriver ne rudari Bitcoin, Litecoin, Etherium ali druge altcoine, ampak ga odlikuje prilagodljivost KS3 predvsem za valuto KASPA.

Mojstrstvo hitrosti hitrega sporočanja signalov
V središču uspešnosti KS5 je njegova izjemna stopnja hash rate prilagojena vzhajajoči zvezdi med valutami z imenom KASPA. Model se ponaša s stopnjo hash rate, ki ga uvršča med visoko zmogljiva orodja za rudarjenje in vzdrževanje stabilnosti kripto omrežja. Impresivna hitrost hash rate prispeva k učinkoviti in pravočasni obdelavi kriptografskih izračunov, kar je ključni dejavnik, da je rudar zelo konkurenčen na področju rudarjenja kriptovalut.

Varnost
Rudarjenje kriptovalut vključuje ravnanje z dragocenim digitalnim premoženjem. KS5 vključuje robustne varnostne funkcije za zaščito pred morebitnimi grožnjami, ki rudarjem zagotavljajo, da se lahko brez skrbi osredotočijo na svoje dejavnosti. Varnost je najpomembnejši vidik pri zasnovi KS3, kar prispeva k varnemu in zanesljivemu rudarskemu okolju.

KAS Hashrate 20000GH/S +-10%
poraba elektrike 3000W/h +-10%
Mere 370x195x390 mm
Teža 12,5 kg
povezljivost Ethernet
Ohišje SILVER ALU + VENTS
Temperatura okolja 0 - 35 stopinj C
Priporočilo uredite dodatno hlajenje prostora

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
12.04.2024. ob 11:52
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
228 -krat