Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Iceriver KS3M / Kaspa KAS / ASIC MINER 6THs + Overclock 7TH/s / NOVO

Iceriver KS3M / Kaspa KAS / ASIC MINER 6THs + Overclock 7TH/s / NOVO

Cena
7.590 €
Šifra oglasa: 12476493

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Vrhnika, Vrhnika
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam 2 minerja Iceriver KS3M, katera sem narocil konec februarja in prejel pred tednom dni (March batch). Z njima se lahko rudari 3 zelo perspektivne kriptovalute > Kaspo, Bugno in Sedra Coin.

Minerja sta bila stestirana in delujeta brezhibno. Prodam zaradi nenadne selitve poslovnih prostorov in s tem izgube prostora za mining. V kolikor bi prostor imel, minerjev seveda ne bi prodajal. Saj vsi vemo kako tezko se jih dobi...

KS3M ima tovarnisko 6TH/s, vendar se ga brez tezav overclocka do 7TH/s. Na vseh svojih KS3M-jih sem overclock naredil brez tezav in vecina minerjev rudari na overclocku brez tezav ze vec kot 3 mesece. Poraba na overclocku ne preseze 3.5KW, tovarnisko znasa ~ 3.3KW. Strosek elektrike je relativno majhen v primeri z donosom.

V notranjost minerjev se ni posegalo, saj sta dejansko nova. Prikljucena sta bila samo za test, da ne bo poprodajnih aktivnosti.

Profitabilnost (dnevno):
-KASPA: 390 KAS ~ 50EUR
-SEDRA COIN: 60.000 SDR ~ 50EUR
-BUGNA: 650.000 BGA ~ 50EUR

Profitabilnost niha glede na network hashrate in ceno kovancev, vendar naceloma vsak KS3M narudari priblizno 1500EUR mesecno.

Brez zbijanja cene prosim, sem preveril, da sem najcenejsi v Sloveniji. V kolikor kupite miner od mene, vam rade volje odgovorim tudi na vsa morebitna vprasanja in pomagam nastaviti miner. Dokler ne rudari, ne placate;)

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
01.04.2024. ob 17:29
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
233 -krat