• AVM Fritz!Box 6850 LTE Router Lte Modem Wi-Fi AC Dect 4 LAN Gigabit Sl
  • AVM Fritz!Box 6850 LTE Router Lte Modem Wi-Fi AC Dect 4 LAN Gigabit Sl
  • Ne zamudite priložnosti

AVM Fritz!Box 6850 LTE Router Lte Modem Wi-Fi AC Dect 4 LAN Gigabit Sl

Cena
150 €

+ 5,97 € dostava

+ 6,00 € zaščita kupca

Storitev BREZ SKRBI - Denar za izdelek nakažete na nevtralni račun bolha.com. Če prejeti izdelek ni enak naročenemu ali izdelek ni bil dostavljen, vam vrnemo denar. Pred naročanjem pozorno preberite Navodila in pogosta vprašanja.

Šifra oglasa: 12542341

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Pomurska, Kuzma, Matjaševci
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Hitri internet z LTE in UMTS/HSPA+
FRITZ!Box je zasnovan za povezavo celotnega domačega omrežja z internetom prek mobilnih omrežij. LTE (4G) in UMTS / HSPA + (3G) zagotavljata hiter prenos in gladko pretakanje.


Doma kjerkoli z MyFRITZ!
Z MyFRITZ! iz AVM-a, izkoristite varen in priročen dostop do FRITZ!Box od kjer koli na svetu. Pridobite datoteke, shranjene v FRITZ! NAS, oglejte si seznam zadnjih klicev in poslušajte sporočila, ki so ostala na vašem telefonskem odzivniku. Z aplikacijo MyFRITZ! Lahko do svojega FRITZ! Box dostopate celo na daljavo s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.


Brezskrbnost
FRITZ!Box ponuja celovito zaščito pred napadi. Požarni zid, ki je prednastavljen, funkcije filtriranja in brezžična šifriranja zagotavljajo varno povezavo. Starševski nadzor in internetni dostop gosta sta seveda brezplačno vključena.


Šifrirana komunikacija prek VPN
Zahvaljujoč standardu IPsec lahko vzpostavite navidezno zasebno omrežje, ki se poveže z vašim FritzBoxom ali omrežjem podjetja. Nastavitve lahko nastavite na vašem FRITZ!Boxu in jih prenesete na pametne telefone, tablične računalnike in računalnike.


Pripravljen za prihodnost z IPv6
FRITZ!Box poleg IPv4 podpira internetni protokol IPv6. IPv6 naredi obstoječe storitve priročnejše in poenostavlja številne nove aplikacije, zato si lahko zagotovite pripravljenost na najnovejše tehnologije.


Mesh Wi-Fi s FRITZ!
Kombinirajte FRITZ!Box s pametnimi FRITZ!Repetitorji in FRITZ!Powerline ter Wi-Fi kombinacijami, da prilagodite svoje domače omrežje vašim individualnim potrebam in uživate v popolnem mreženju s FRITZ!.


Dvopasovni Wi-Fi 5 + 4
FRITZ!Box uporablja Wi-Fi 5 v pasu 5 GHz in prenaša podatke s hitrostjo do 866 Mbit/s. Hkrati uporablja Wi-Fi 4 z do 450 Mbit/s v pasu 2,4 GHz. Pametno samodejno iskanje kanalov vam pomaga najti optimalno frekvenčni kanal.


FRITZ!Box kot dostopna točka
Ko FRITZ!Box uporabljate kot dostopno točko, lahko uporabo interneta omejite na brskanje in e-pošto. Imate dnevnik uporabe, medtem, ko imajo vaši gostje koristi vgrajeno kodo QR, ki jim olajša povezavo z internetom.


Popoln nadzor Wi-Fi
Wi-Fi vklopljen ali izklopljen? Lahko ga popolnoma prepustite avtomatizirani nočni storitvi Wi-Fi ali pa za to poskrbite sami z gumbom “WLAN” na vašem FRITZ!Boxu. FRITZ! Fon lahko uporabite tudi kot priročen daljinski upravljalnik.


Varnost
Vsak FRITZ!Box je dobavljen z lastnim omrežnim ključem, ki varuje vaše omrežje pred nepooblaščenim dostopom. Vsa omrežja Wi-Fi, vključno z dostopom za goste, je mogoče zaščititi s svojim edinstvenim ključem.


WPS hitra povezava
Z zaščiteno nastavitvijo Wi-Fi (WPS) lahko v trenutku povežete nove brezžične naprave. Preprosto pritisnite gumb WPS ali WLAN na škatli FRITZ! In novi napravi – in ta bo varno in samodejno registrirana v omrežju.


Popolna povezljivost
FRITZ!Box je združljiv z vsemi običajnimi telefoni – analognimi telefoni, telefaksi, IP in ISDN telefoni ter telefonskimi sistemi. Vse povezane naprave je mogoče enostavno upravljati z uporabnikom prijaznimi meniji.


Brezžična svoboda z DECT-om
Bazni postaji DECT je mogoče dodati do šest brezžičnih telefonov, pri čemer so vsi pogovori zaščiteni s šifriranjem proizvajalca. FRITZ!Box uporablja standard DECT in ponuja še bolj priročne funkcije v povezavi s FRITZ! Fon.


Telefonski odzivnik z glasovno pošto
Ko je aktivirana telefonska tajnica shrani glasovna sporočila in vam jih pošlje po e-pošti ter vam omogoči, da po potrebi pokličete nazaj. Telefonski odzivnik lahko nastavite tudi tako, da se ob določenem času vklopi in izklopi.


Vsi vaši stiki so sinhronizirani
Stike iz telefonskega imenika lahko shranite v polje FRITZ!Box ali uporabite stike, ki so že shranjeni pri Googlu, Appleu (iCloud) in drugih ponudnikih e-pošte. FRITZ!Box samodejno sinhronizira vnose in jih sproti posodablja.


Pošiljanje in prejemanje faksov
Funkcija faksa FRITZ!Box odpravlja potrebo po zunanjih telefaksih. V uporabniku prijazen meni lahko vstavite besedilo in priložite sliko. Dohodni faksi bodo poslani na vaš e-poštni naslov v obliki PDF.


Opravljanje popolnih HD telefonskih klicev
Uživajte v vrhunskih telefonskih klicih. Zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji glasovi zvenijo tako jasno in natančno, kot da bi drugi klicatelj sedel v isti sobi. FRITZ! Box in FRITZ! Fon podpirata HD telefonijo.


Fritz!box – vse enostavno
FRITZ!OS je operacijski sistem FRITZ!Box, ki ga je mogoče enostavno nadzirati prek brskalnika. Uporabnikom prijazni meniji, lahko razumljivi čarovniki in izbirni napredni način so priročni v vseh scenarijih.


Brezplačne posodobitve
FRITZ!OS se nenehno razvija za še več udobja in zmogljivosti. Najnovejše dosežke lahko brezplačno prenesete ročno ali s samodejnim posodabljanjem. Tako je vaš FRITZ!Box vedno posodobljen.


Medijski strežnik
FRITZ!Box upravlja z vsemi povezanimi pomnilniškimi napravami USB in njihovo vsebino daje na voljo v celotnem omrežju. Medijski strežnik omogoča uporabnikom, da uživajo v glasbi, fotografijah in videoposnetkih v omrežnih napravah za predvajanje.


FRITZ! Aplikacije za iOS in Android
Praktične aplikacije FRITZ!Apps ponujajo številne zanimive funkcije za pametne telefone in tablične računalnike. Te brezplačne aplikacije uporabite za večje udobje, ko ste na poti.


Pameten dom s FRITZ!
FRITZ!OS vam omogoča popoln nadzor nad napravami Smart Home. Priključene naprave vklopite / izklopite s sistemom FRITZ! DECT 200 tudi samodejno ali po urniku. FRITZ! DECT 301 samodejno in natančno uravnava sobno temperaturo. FRITZ! DECT 500 zagotavlja popolno svetlobo v vsakem trenutku dneva, vključno z barvami in zatemnitvijo, medtem ko je štiri smerno pametno stikalo FRITZ! DECT 440 popoln daljinski upravljalnik za vaš pametni dom.


Največja energetska učinkovitost
V FRITZ!Box gre za inteligentno upravljanje z energijo. Na primer, samodejno zmanjša moč oddajnika Wi-Fi, ko so vse naprave odjavljene. To prihrani tako energijo kot denar.


Podpora za DECT ULE / HAN FUN
DECT ULE / HAN FUN standard za naprave Smart Home je neodvisen od proizvajalca. Standard DECT ULE / HAN FUN je omogočen v FRITZ!Box, ki omogoča vključitev kompatibilnih naprav Smart Home v domače omrežje, npr. stenska stikala, senzorji gibanja in kontakti oken vrat.

Zemljevid

Objekti v bližini

pelcarw

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Pomurska, Slovenija
Oglas je objavljen
07.04.2024. ob 08:53
Do poteka še
Oglas je prikazan
64 -krat

pelcarw

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Pomurska, Slovenija