• VIKING 390 OSP
  • VIKING 390 OSP
  • VIKING 390 OSP
  • VIKING 390 OSP
  • VIKING 390 OSP
  • VIKING 390 OSP
  • VIKING 390 OSP
  • VIKING 390 OSP
  • VIKING 390 OSP
  • Ne zamudite priložnosti

VIKING 390 OSP

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 11545523

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija plovila
Osrednjeslovenska, Medvode, Dragočajna
Proizvajalec
Drugo
Model
VIKING 390 OSP
Leto izdelave
2023
Vrsta priveza
drugo
Dolžina plovila
3,86 m
Širina plovila
1,75 m
Število postelj
Nima ležišč
Vrsta motorja
zunanji
Stanje
novo

Opis oglasa

Aluminijast čoln Viking 390
dolžina [m] 3,86
širina [m] 1,75
teža čolna brez motorja [kg] 190
največja posadka [osebe] 4
glavni tip motorja mehanski
kategorija oblikovanja C
Ponosni smo na to barko. Aluminijasti čoln Viking 390 je v mnogih pogledih naš najboljši srednje velik ribiški čoln za tri ali štiri ribiče. Celinske vode zanjo niso izziv – čoln je neverjetno stabilen, odporen na ovire, kot sta skalnata obala ali plitva voda. Prazen čoln V-390 je globok približno 10 cm.

Motor s 25 KM je najmočnejši motor, ki ga je mogoče namestiti na V-390. Vendar je pomembno vedeti, da je 15 KM dovolj, da ta stabilen in prostoren ribiški čoln pokaže pregovorno “krempelj”. Tudi pri tej moči motorja je drsenje zagotovljeno, tako da lahko z našim “390” plavate zelo hitro in varčno. Za kopanje na mirnem jezeru pa je dovolj že elektromotor.

Vprašajte sodelavca VIKING-a o izvenkrmnem motorju za vaš čoln – uskladili ga bomo in predlagali najprimernejšega za vas!

Glede na uporabljene materiale in način izdelave (polnoma varjena konstrukcija), obliko trupa, nepotopljivost in udobje uporabe (prostorno, popolnoma ravno dno kokpita, bočna višina 55 – 61 cm), lahko tvegate izjavo, da je je najvarnejši in najboljši ribolov s čolnom v svojem razredu.

Vaše novo plovilo bomo opremili po vaših željah. V-390 ni nujno ribiški čoln. Ravna paluba in ogromne možnosti njene konfiguracije ter dodatne opreme naredijo naš čoln zelo dober predlog za ljudi, ki želijo ne nujno veliko, ampak okretno in stabilno, kompaktno uporabno plovilo, ki se lahko uporablja za delo na vodi ali za rekreacijo. plavanje, tudi za malo v težjih vodah (čoln izpolnjuje zahteve konstrukcijske kategorije C).

Material za izdelavo čolna Viking 390 je najkvalitetnejša aluminijasta pločevina debeline 3 mm. Gre za aluminij PA11, ki ima visoko odpornost proti koroziji tudi v morskih razmerah.

Vsi konstrukcijski zvari so dvojni zvari. V proizvodnem procesu čolna Viking 390 ne uporabimo niti ene zakovice, vijaka ali vijaka za izdelavo trupa. Kot vsi aluminijasti čolni, ki jih proizvaja naše podjetje, ima tudi Viking 390 dve nepredušni izpodrivni komori, zaradi česar je ta enota nepotopljiva.

Spletna povezava

Zemljevid

Jaanit.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
11.05.2024. ob 08:56
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
335 -krat

Jaanit.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija