Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Multifunkcijski A3 tiskalnik HP Officejet 7500A Wide Format
  • Multifunkcijski A3 tiskalnik HP Officejet 7500A Wide Format
  • Multifunkcijski A3 tiskalnik HP Officejet 7500A Wide Format

Multifunkcijski A3 tiskalnik HP Officejet 7500A Wide Format

Cena
120 €
Šifra oglasa: 8693265

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam omenjeno multifunkcijsko napravo, ki omogoča tiskanje do formata A3.
Če ga povežete v brezžično omrežje potem lahko na njem tiskate iz več različnih naprav (računalnikov, tablic, telefonov), ki so povezane na isto omrežje .

Opis:
HP OfficeJet 7500A WF AiO je izredno zmogljiva večfunkcijska A3 naprava, ki vam poleg tiskanja ponuja še možnost skeniranja, kopiranje in faksiranje dokumentov.
Tiskalnik te večfunkcijske naprave je zelo hiter, saj bo v minuti natisnil kar 32 barvnih oziroma 33 črno belih strani velikosti A4 v visoki ločljivosti do 4800 × 1200 dpi.
Da pa bi strošek natisnjenih strani zmanjšali na minimum, tiskalnik uporablja ločene kartuše, ki se zamenjajo individualno, ko je ena izmed njih prazna. To vam omogoča še večji prihranek, nižji strošek natisnjene strani in nepotrebno zamenjavo še ne iztrošene kartuše, tako kot je to pri tiskalnikih, ki imajo skupno eno kartušo.
Za lažjo izbiro med funkcijami in upravljanje z nastavitvami pa vam bo v veliko pomoč 6-centimetrski LCD zaslon na dotik. Na voljo je tudi PictBridge, ki vam omogoča neposredno tiskanje fotografij z digitalnega fotoaparata brez računalnika, torej kar iz kartice same, ki jo prebere vgrajeni čitalnik.
Povezovanje večfunkcijske naprave še nikoli ni imelo tako širokega razpona, saj ga lahko povežete preko USB 2.0, klasičnega ali brezžičnega omrežja (Wireless). S tem boste omogočili tiskanje in skeniranje praktično po celem domu ali poslovnem okolju.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
19.01.2022. ob 17:15
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
137 -krat