Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • ASUS ROG Strix 850W | 80 Plus Gold | Modularni Napajalnik

ASUS ROG Strix 850W | 80 Plus Gold | Modularni Napajalnik

Cena
139 €
Šifra oglasa: 10827095

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
70093
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/napajalniki/rog-strix-850w/ .

Napajalnik ROG Strix 850W
je visoko zmogljiv in zanesljiv napajalnik, zasnovan za igralne navdušence in profesionalce. Ta napajalnik se ponaša s certifikatom 80+ Gold, ki zagotavlja visoko učinkovitost in dovajanje energije z minimalno izgubo energije.

Napajalnik ROG® Strix 850W odlikuje napredna zasnova ventilatorja Axial-tech, ki za vzdržljivost in daljšo življenjsko dobo uporablja dvojni kroglični ležaj. Ventilator ima tudi prilagojeno krivuljo ventilatorja, ki zagotavlja optimalno zmogljivost hlajenja in zmanjšanje hrupa med intenzivno uporabo.

Napajalna enota je popolnoma modularna, kar omogoča enostavno upravljanje kablov in prilagajanje, da se ujema z estetiko vaše računalniške sestave. Poleg tega ima ROG Strix 850W velik hladilnik s patentirano 3D zasnovo, ki povečuje površino za učinkovito odvajanje toplote.

ROG® Strix 850W ima zasnovo z enim vodilom +12V, ki zagotavlja stabilno in zanesljivo napajanje vseh priključenih komponent. Napajalna enota ima tudi različne varnostne funkcije, vključno z nadtokovno zaščito, prenapetostno zaščito in zaščito pred kratkim stikom, kar zagotavlja varnost vašega sistema.

Z največjo izhodno močjo 850 W je napajalnik ROG Strix 850W primeren za vrhunske gaming in računalniške sestave, vključno s konfiguracijami z več grafičnimi procesorji in visokozmogljivimi procesorji.

Podrobnosti o izdelku
Moč Napajalnika: 850 W
Modularni: DA
Energijska učinkovitost: 80 Plus Gold
Garancija: 12 mesecev
Stanje: Rabljeno
Ohranjenost: A++

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
23.03.2023. ob 00:34
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
185 -krat