Hiša z izjemnimi detajli na mirni lokaciji (prodaja)

 • Cena: 228.770 
 • Šifra oglasa: 6385717
 • Objavljen:
 • Do poteka še: do prodaje
 • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Posredovanje: Prodam
Lokacija: Zasavska, Trbovlje, Trbovlje
Število sob: 7
Število nadstropij: Enonadstropna
Vrsta hiše: Samostojna
Leto izgradnje*: 1989
Število parkirnih mest: 4
Vrsta cene: Skupna cena
Interna številka oglasa: 490281027-9

Več:

Na mirni lokaciji v Trbovljah imamo v prodaji družinsko hišo, ki čaka na novega lastnika. Hiša ima 252,7 m2 neto površine in se prodaja s pripadajočim zemljiščem v velikosti 1378 m2. Dostop do objekta je enostaven in urejen po asfaltirani cesti. Objekt ima garažo za 1 osebni avtomobil in nadstrešek za 2 avtomobila. 


Nepremičnina se nahaja na mirni lokaciji blizu centra Trbovelj, na začetku strnjenega naselja. Zaradi večje parcele nudi dovolj zasebnosti. V okolici so vse pomembne javne institucije in trgovine, prav tako je na voljo veliko sprehajalnih in pohodniških poti.

Hiša je enonadstropna. V kletnih prostorih (cca. 49,32 m2) se nahaja kurilnica in dve kleti. V pritličju (cca. 94,4 m2) se nahaja predprostor, dve spalnici, kuhinja in shramba, dve predsobi, wc in kopalnica. V prvem nadstropju (cca 117,2 m2) se nahaja stopnišče, predprostor, kopalnica, večji dnevni prostor skozi katerega se dostopa na balkon. Zraven dnevnega prostora je spalnica. V nadstropju se nahajajo še kuhinja, otroška soba in kabinet.

Hiša ima dva ločena vhoda. Tako je možno ločeno dostopati do stanovanja v pritličju in stanovanja v prvem nadstropju!

Pred garažo in nadstreškom so položeni betonski tlakovci. Leta 2010 je bil položen asfalt na dovozu pred hišo proti garaži ter betonske pohodne plošče pred hišo na južni strani. Hiša ima montirana električna dvižna vrata v garažo, les na balkonski ograji je zaščiten s globinsko impregnacijo.

Leta 2012 je bila položena nova strešna kritina ( kritina Gerard ) in toplotna izolacija Ursa ( 25 cm). Leta 2013 so bila na vseh oknih hiše zamenjana stekla s termoglas izolacijskimi stekli, Ug=1.1 W/m2k, debeline 24 mm. Na oknih hiše so montirane okenske rolete Hareal ( aluminijaste rolete s termo izolacijo).

V letu 2014 je bila kompletno obnovljena kopalnica v prvem nadstropju; vodovodne, kanalizacijske in električne instalacije, novo kopalniško pohištvo in armature. Po tleh so bile položene nove talne obloge ( Expona ).

Hiša ima kvalitetno centralno ogrevanje na kurilno olje z visokokakovostnim varčnim ogrevalnim toplotnim kotlom Buderus (samostojno avtomatsko krmiljenje-nastavitve ogrevalne temperature ) in aluminijastimi radiatorji Aklimat.

Leta 2017 je bila vgrajena toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode, tipa Westtherm. Elektrifikacija hiše je izvedena s kvalitetno instalacijo z vgrajeno prenapetostno zaščito na vseh nivojih A,B,C; vsa el. razsvetljava je opremljena z varčnimi LED žarnicami.

Zk stanje je urejeno, brez bremen ali dolgov. Za objekt je pridobljeno gradbeno in uporabno dovoljenje. Kupec ne plača provizije.

Odlična priložnost nakupa!

Podatki o objektu:

 • Javni vodovod

Možnosti parkiranja:

 • Brezplačno javno parkirišče
 • Garaža

Funkcionalnost in lastnosti:

 • SAT/KAT TV

Kopalnica s straniščem:

 • Število kopalnic: 2
 • Oprema kopalnice: kopalnica s kadjo
 • Ločen WC: Ne

Spletna povezava:

Spletna povezava
Lokacija oglasa Hiša z izjemnimi detajli na mirni lokaciji
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa