• Krajnčica, stavbno zemljišče na mirni lokaciji 2218 m2
  • Krajnčica, stavbno zemljišče na mirni lokaciji 2218 m2
  • Krajnčica, stavbno zemljišče na mirni lokaciji 2218 m2
  • Krajnčica, stavbno zemljišče na mirni lokaciji 2218 m2
  • Ne zamudite priložnosti

Krajnčica, stavbno zemljišče na mirni lokaciji 2218 m2

Cena
55 €
  • Potrebuješ kredit?
Šifra oglasa: 11475254
  • Površina
    2.218,00 m²
  • Vrsta posesti
    Zazidljiva

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Šentjur, Krajnčica
Vrsta posesti
Zazidljiva
Namembnost
stanovanjsko
Površina
2.218,00 m²
Vrsta cene
Cena na m²

Opis oglasa

V mirnem predelu Šentjurja, oz v naselju Krajnčica, cca 1 km od Šentjurja je na prodaj stavbno zemljišče za stanovanjsko gradnjo (lokacijsko informacijo vam lahko posredujemo na mail). Zemljišče je v skupni velikosti 2218 m2 (uredila se bo še odmera ceste zaradi odstopa na sosednjo parcelo, ki je tudi v lasti prodajalca, tako da bo prodajna površina cca 50 m2 manjša – vam bomo vse razložili na ogledu) in je možno zgraditi dve enostanovanjski stavbi, ali celo dva dvojčka (to vam bo potrdil vaš projektant). Parcela se nahaja ravno toliko izven Šentjurja, da si lahko uredite novi dom na »podeželju«, hkrati pa imate vsega kakšno minutko vožnje do Šentjurja, kjer imate vse potrebne institucije. Vsi komunalni priključki so v bližini parcele (razen kanalizacije – potrebna bo vgradnja čistilne naprave). Sam kraj Šentjur oz »zaselek« Krajnčica, ki leži cca 8 km od AC izvoza Dramlje, je idealen kraj za vse, ki si želijo živeti v objemu narave, ki si želijo po vsakdanjem stresu odahniti v kraju, ki je nekako uspel zadržati stik z neokrnejeno naravo, ki vam nudi obilico sprehajalnih, planinskih in kolesarskih poti, in seveda obilico kulturnih in turističnih zanimivosti (okolica kraja Šentjur), ter možnosti za šport in rekreacijo. Poleg tega pa imate v kraju vse pomembne institucije (šola, vrtec, trgovine, PTT, banka, zdravstveni dom, ….), sama parcela pa je na koncu kraja in dejansko boste živeli v objemu narave, hkrati pa je parcela nekoliko na hribčku in ni nobenega strahu pred poplavo ali pred plazenjem zemlje.
Parcela ima rahel naklon in se lahko proda v celoti po ceni 55 EUR/m2, lahko pa vam jo tudi »razpolovimo« in lahko kupite samo cca 1000 m2 po ceni 60 EUR/m2. Po OPPN je možna gradnja stanovanjske hiše K+P+M (oz vam bomo poslali lok informacijo). Parcela se nahaja na sončni lokaciji z urejenim dostopom po lokalni asfaltirani cesti in vsi komunalni priključki (razen kanalizacija) vam bodo »pri roki« (oz boste točne informacije pridobili pri soglasodajalcih). Seveda je parcela dovolj velika, da boste lahko poleg hiše, imeli tudi dovolj prostora za zelenjavni vrt, sadno drevje, zelenico, otroško igrišče, bazen, piknik prostor…...
Za več informacij, lokacijsko informacijo oz ogled pišite na milan.nerad@agenti-nep.si ali nas lahko pokličete na 041/538-419.

Zemljevid

Objekti v bližini

Dodatne informacije

Komunalni priključki

  • Mestni vodovod
  • Telefon
  • Asfaltna cesta
  • Elektrika

AŽ&MB NERAD d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
31.08.2023. ob 07:38
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
712 -krat

AŽ&MB NERAD d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija