Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Vila: Kranj, 563.50 m2 (prodaja)
  • Vila: Kranj, 563.50 m2 (prodaja)
  • Vila: Kranj, 563.50 m2 (prodaja)
  • Vila: Kranj, 563.50 m2 (prodaja)
  • Vila: Kranj, 563.50 m2 (prodaja)

Vila: Kranj, 563.50 m2 (prodaja)

Cena
1.099.000 €
  • Potrebuješ kredit?
Šifra oglasa: 8134989
  • Bivalna površina
    563,50 m²
  • Leto izgradnje
    1999

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Gorenjska, Kranj, Kranj
Vrsta hiše
Samostojna
Bivalna površina
563,50 m²
Površina parcele
2.295,00 m²
Leto izgradnje
1999
Opremljenost in stanje
Popolnoma opremljeno
Balkon / terasa / atrij
Balkon
Zunanje površine in oprema
Vrt/dvorišče
Vrsta cene
Skupna cena

Opis oglasa

ŠKOFJA LOKA, okolica, 563 m2, samostojna, zgrajena l. 1999, 2.295 m2 zemljišča, vila, savna, fitnes, zasebnost, vinska klet, prodamo. Cena: 1.099.000,00 EUR

Dodaten opis
V okolici Škofje Loke prodamo luksuzno vilo v izmeri 563 m2 (del K+N + M) s pripadajočim zemljiščem velikosti 2295 m2. Vila se nahaja na mirni lokaciji in je sodobno arhitekturno zasnovana. Z dvorišča in velikega vrta se odpira krasen pogled na Kamniško-Savinjske Alpe in okoliške hribe. Vrt je zasajen z drevesi, zelenim grmičevjem in cipresami in nudi veliko mero zasebnosti. Na dvorišču je posest varovana z ograjo ter s kamnitim zidom.
Vila je kombinirana s sodobnim udobjem in rafinirano eleganco. Zgrajena je iz zelo kvalitetnih materialov, prav tako pa je zelo kvalitetno tudi pohištvo. Prostori so lepo razporejeni in ravno pravšnjih velikosti. Bivalni prostor ima nadstandardno visok strop. Plus je tudi, da v hiši ni veliko stopnic, le ene, ki vodijo iz pritličja v prvo nadstropje, vmes pa leži še galerija, varovana z ograjo, pod katero je dnevna soba. Pred hišo je veliko dvorišče z garažo za dva avtomobila, možnost parkiranja je tudi na dvorišču.
V pritličju so visoka okna, kar omogoča veliko svetlobe. Ob vstopu v hišo goste pozdravljata velika vhodna veža, iz katere se lahko odpravimo na levi strani najprej v kuhinjo. Poleg je prostorna jedilnica ter dnevna soba s kaminom. V pritličju je tudi utility oziroma pralnica, toaleta. Prva spalnica se nahaja v lastnem hodniku z veliko garderobno sobo ter kopalnico z WC-jem. V kopalnici se prepleta kombinacija lepih modrih keramičnih ploščic in lesenega poda, po katerem se z dvema stopnicama povzpnemo do velike kopalne kadi ob oknu, ki je zaradi zasebnosti pokrit s pliseji. Poleg je tudi savna. Iz pritličja vodijo stopnice v galerijo, v kateri je velika vgradna omara za knjige. V prvem nadstropju je svetel kabinet oziroma pisarna ter dve otroški sobi, ki sta sestavljeni iz učnega oziroma igralnega prostora ter drugega dela sobe, namenjenega počitku, v katerem je postelja in velika vgradna omara. Ta dva prostora sta v obeh sobah ločena z obokom. Sobi imata lastno kopalnico in še dodaten WC. Poleg je še ena dodatna soba, namenjena ustvarjanju oziroma kateremu koli drugemu namenu, ki si ga lahko vsaka družina izbere po svoje. V tem nadstropju je tudi telovadnica oziroma fitnes. Spodaj se nahaja mala vinska klet.

Možnost delitve na dve stanovanjski enoti.
Na zemljišču je možno zgraditi še dve samostojni hiši ali dva dvojčka.

Priporočamo ogled nepremičnine!

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

Dodatne informacije

Možnosti parkiranja

  • Garaža
  • Zunanje nepokrito parkirišče
Oglas je objavljen
18.04.2023. ob 09:04
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
5836 -krat