POSLOVNI KOMPLEKS V OBRATOVANJU (prodaja)

  • Cena: 1.250.000 
  • Šifra oglasa: 4381306
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta cene: Skupna cena
Posredovanje: Prodam
Lokacija: Podravska, Hoče, Slivniško Pohorje
Površina: 3.070,00
Nadstropje: Pritličje
Leto izgradnje*: 1996
Energetski razred: EI v izdelavi
Interna številka oglasa: 100102-17

Več:

HOČE; Prodamo poslovni kompleks velikosti 3.070 m2 in v obratovanju, na dobri lokaciji v Hočah, v bližini avtocestne povezave.


V kompleksu se opravlja trgovska, proizvodna in skladiščna dejavnost, kot zaokrožitev poslovne dejavnosti pa je bila dodana še veterinarska ambulanta - posvetovalnica, bistro v pritličju objekta in še dodatne pisarne v mansardi.


Osnovni objekt je bil zgrajen oz. delno rekonstruiran v letu 1996, in je etažnosti P+1+M. Streha je dvokapnica s strešnimi okni in "frčadami", kritina je Tegola, žlebovi so iz bakrene pločevine. Fasada je izolirana.


Okna na objektu so lesena z dvojno zasteklitvijo in narejena po naročilu. Vsa notranja vrata so prav tako lesena, le vhodna so aluminijasta.


Vsi prostori so finalno obdelani , tlaki pa so v keramiki v poslovnem delu, v naravnem kamnu v hodniku in stopnišče v pisarniškem delu. V pisarnah je parket ali itison.


Objekt je priključen na elektro, vodovodno in telefonsko omrežje. Urejena je troprekatna greznica (zaenkrat še občina Hoče nima urejenega kanalizacijskega omrežja, predvideva pa se, da bo to urejeno v prihodnjem 4 letnem obdobju). Ogrevanje je urejeno iz skupne kurilnice s sosednjim objektom z ekološko centralno kurjavo na lesne sekance oz. na lastno kotlovnico na kurilno olje (možnost izbire glede na višino stroška).


Zidanemu objektu je priključeno še sodobno visoko regalno skladišče veliko 929 m2. Konstrukcija skladišča je kovinska, fasada je iz pločevine. vrata v skladišče so rolo, tla so betonska. Ogrevanje je urejeno s "pihalniki" toplote. Delo v skladišču je v celoti računalniško krmiljeno.


Dostop je urejen po lokalni asfaltirani cesti, pred objektom je veliko parkirišče. Zemljišče, skupaj s stavbišem, meri 4.537 m2 in je ograjeno ter služi namenu dejavnosti.


Poslovni kompleks je delno zaseden z najemniki, delno pa ga koristijo lastniki . Potencialni kupec lahko najemnike prevzame in nadaljuje z obstoječo dejanostjo s pomočjo dosedanjih lastnikov, lahko pa začne na novo in uresničuje čisto svojo poslovno pot.


 

Ogrevanje:

  • Klimatska naprava: Da

Komunalni priključki:

  • Mestni vodovod
  • Mestna kanalizacija

Spletna povezava:

Spletna povezava

Lokacija oglasa POSLOVNI KOMPLEKS V OBRATOVANJU
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa