Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Poslovni prostor v Bršljinu (prodaja)
  • Poslovni prostor v Bršljinu (prodaja)
  • Poslovni prostor v Bršljinu (prodaja)
  • Poslovni prostor v Bršljinu (prodaja)
  • Poslovni prostor v Bršljinu (prodaja)
  • Poslovni prostor v Bršljinu (prodaja)

Poslovni prostor v Bršljinu (prodaja)

Cena
599.000 €
  • Potrebuješ kredit?
Šifra oglasa: 4084148
  • Površina
    1.772,00 m²
  • Namembnost
    Prostor za storitve

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Namembnost poslovnega prostora
Prostor za storitve
Položaj poslovnega prostora
Enota v poslovni stavbi
Površina
1.772,00 m²
Nadstropje
10
Leto izgradnje
2007
Vrsta cene
Skupna cena
Interna številka oglasa
RE ID 295

Opis oglasa

Poslovni prostor leži v prvi in drugi etaži poslovno-stanovanjskega objekta, ki je bil zgrajen leta 2007. Obsega prodajni prostor, skladiščni prostor, sanitarni del in lastno strojnico. Skupna neto tlorisna površina po etažnem elaboratu (GURS podatki), ki vključuje tudi zunanjo površino pred vhodom v poslovni prostor, znaša 1.772 m2.  Poslovni prostor je s pripadajočimi parkirnimi mesti, ki so v garažnem delu stavbe v drugi etaži (uvoz iz zadnje strani stavbe), povezan s stopniščem in dvigalom. Ogrevanje je urejeno z lastno plinsko kotlovnico. Prostori so dokončani.

Nepremičnina leži na dostopni lokaciji v bližini nakupovalnih centrov Merkur, Spar in drugih.

Poslovni prostor je po namenski rabi opredeljen pod št. 12301 – Trgovske stavbe (nakupovalni centri, trgovski centri, veleblagovnice, samostojne prodajalne in butiki, pokrite tržnice, lekarne, prodajalne očal, prodajne galerije).  

Nepremičnina se prodaja po načelu videno-kupljeno.

V ceno ni vključen pripadajoči davek.

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Spletna povezava

Oglas je objavljen
04.06.2020. ob 00:12
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
522 -krat