Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Poslovni prostori, Koper, Ankaranska cesta 12, pisarniški 52 m2 (oddaja)

Poslovni prostori, Koper, Ankaranska cesta 12, pisarniški 52 m2 (oddaja)

Cena
13 €
  • Potrebuješ kredit?
Šifra oglasa: 8391340
  • Površina
    52,00 m²
  • Namembnost
    Pisarna

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Oddam
Lokacija
Obalno-kraška, Koper, Koper
Namembnost poslovnega prostora
Pisarna
Položaj poslovnega prostora
Enota v poslovni stavbi
Površina
52,00 m²
Število prostorov
2
Nadstropje
1
Leto izgradnje
1990
Leto zadnje prenove
2005
Energetski razred
Merjena EI

Opis oglasa

V poslovnem kompleksu Intereurope d.d., v stavbi na naslovu Ankaranska cesta 12, v bližini vhoda v Luko Koper, oddajamo v najem dve pisarni v skupni izmeri 52,00 m2 - ena pisarna površine 23,80 m2, druga 28,20 m2. Pisarni sta ena ob drugi, nahajata se v 1. nadstropju. Prostori so ogrevani s centralnim ogrevanjem, klimatizirani in opremljeni s telefonsko ter informacijsko infrastrukturo. Uporaba sanitarij je skupna z uporabniki sosednjih pisarniških prostorov v etaži. Cena najema navedenih poslovnih prostorov je 13,00 EUR/m2/mesec, brez vključenega DDV in vključuje naslednje stroške: poraba vode, električne energije, centralno ogrevanje, 3-krat tedensko čiščenje najetih in dnevno čiščenje skupnih prostorov, odvoz odpadkov, varovanje objekta in prostorov, nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča ter investicijsko vzdrževanje skladno z zakonskimi predpisi. V ceni najema niso vključeni stroški telekomunikacij in najema telekomunikacijskih vodov do najetih poslovnih prostorov, kar pokriva najemnik sam. Družba Intereuropa d.d. ponuja možnost najema 2 parkirnih mest na lastnem parkirišču, po ceni 25,00 EUR/parkirno mesto/mesec. Objekt je s strani najemodajalca zavarovan proti požarnemu riziku, medtem ko najemnik na lastne stroške zavaruje svoje blago, opremo, osebe in stvari v najetem poslovnem prostoru. V nočnem času dežurna varnostna služba opravlja redne obhode.

Najemno razmerje se praviloma sklene za dolgoročno obdobje, z možnostjo podaljšanja. Ob sklenitvi najemne pogodbe pričakujemo plačilo varščine v višini dveh mesečnih najemnin z vključenim DDV.

Poslovni prostori so razpoložljivi za najem takoj.

Za oglede prostorov pokličite na tel. 05 6641313 (ob delavnikih od 8. do 15. ure) ali pošljite povpraševanje oziroma ponudbo na elektronski naslov: najemi@intereuropa.si

Energetski razred: merjena EI, izmerjena vrednost (kWh/m2a): 64

Zemljevid

Objekti v bližini

Dodatne informacije

Ogrevanje

  • Sistem za ogrevanje: Kotlovnica na kurilno olje
Oglas je objavljen
18.01.2023. ob 16:02
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1046 -krat