Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Poslovno- proizvodni kompleks - E-DRAŽBA (prodaja)
  • Poslovno- proizvodni kompleks - E-DRAŽBA (prodaja)
  • Poslovno- proizvodni kompleks - E-DRAŽBA (prodaja)
  • Poslovno- proizvodni kompleks - E-DRAŽBA (prodaja)
  • Poslovno- proizvodni kompleks - E-DRAŽBA (prodaja)
  • Poslovno- proizvodni kompleks - E-DRAŽBA (prodaja)
  • Poslovno- proizvodni kompleks - E-DRAŽBA (prodaja)
  • Poslovno- proizvodni kompleks - E-DRAŽBA (prodaja)
  • Poslovno- proizvodni kompleks - E-DRAŽBA (prodaja)

Poslovno- proizvodni kompleks - E-DRAŽBA (prodaja)

Cena
1.140.000 €
  • Potrebuješ kredit?
Šifra oglasa: 4020854
  • Površina
    4.866,00 m²
  • Namembnost
    Prostor za storitve

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Goriška, Nova Gorica, Kromberk
Namembnost poslovnega prostora
Prostor za storitve
Položaj poslovnega prostora
Enota v poslovni stavbi
Površina
4.866,00 m²
Nadstropje
10
Leto izgradnje
1965
Vrsta cene
Skupna cena
Interna številka oglasa
RE ID 874

Opis oglasa

Prodaja navedene nepremičnine bo potekala na način E-dražbe z zviševanjem izklicne cene. Prijava na e-dražbo do 13.12.2022; E-dražba 15.12.2022 ob 14:00 uri

Delno adaptirani objekti primerni za različne tipe dejavnosti


Objekt ima 4.866 m² neto tlorisne površine. Skupna površina zemljišča znaša 6.304 m². 
Objekt ima že izgrajeno nakladalno rampo.
Priklopna transformatorska postaja ima prosto kapaciteto za veliko priključno moč, zaradi česar je objekt primeren za proizvodnjo z veliko porabo električne energije.
Zgrajen je bil leta 1965. V preteklosti je bil objekt delno adaptiran in ima novo streho.
Streha objekta je prosojna, kar ustvarja prostore z veliko dnevne svetlobe, primerne za pisarne, proizvodnjo ali skladišče.
Na strehi objekta je postavljena sončna elektrarna. Lastnik nepremičnine je upravičen do nadomestila za uporabo strehe objekta.


Razpisni elementi:


datum dražbe: 15.12.2022 ob 14:00 uri,
rok za prijavo:  do 13.12.2022 do 23:59:59 ure,
varščina: 60.000,00 EUR
rok za plačilo varščine do 13.12.2022,
plačilo varščine vidno na računu prodajalca najkasneje do 14.12.2022,
izklicna cena: 1.140.000,00 EUR, in sicer brez pripadajočega davka (2% DPN /

22% DDV po »dogovoru o obračunu DDV po 45. člena ZDDV-1« (za nakup z namenom opravljanja svoje registrirane dejavnosti)), ki ga bo plačal kupec. V primeru nakupa pogodbenega predmeta, ki je obdavčen z DPN, ker izbrani ponudnik (ali predkupni

upravičenec) nima pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1, bo izbrani ponudnik (ali predkupni upravičenec) dolžan plačati najvišjo ponujeno neto ceno povečano za popravek odbitka DDV v višini 252.158,72 EUR, ki bi nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV.
korak draženja: 30.000,00 EUR.


Prijava na e-dražbo: https://dutb.edrazbe.si/.

Odlično povezana lokacija

Objekt ima odlično, dobro povezano lokacijo v novogoriški Industrijski coni Kromberk. Dostop je omogočen iz različnih smeri, primeren je tudi za večja tovorna vozila.

Še zadnje večje proste površine v Industrijsko-obrtni coni Kromberk

Poslovno-proizvodni kompleks je lociran v dobro delujoči Industrijsko-obrtni coni Kromberk (bivši Meblo) pri Novi Gorici. Predstavlja še zadnjo večjo prosto površino v coni, ki se ponaša s strateško lokacijo v bližini meje z Italijo. ova

Gorica - Center goriške regije

Mesto leži tik ob meji z Italijo, neločljivo povezano z italijansko Gorizo. Mesto je  središče upravnega, izobraževalnega, kulturnega in gospodarskega življenja v goriški regiji. V mestni občini Nova Gorica živi nekaj manj kot 32.000 prebivalcev. Nova Gorica ima živahen utrip. V njej delujejo številna podjetja, ima dobro razvito šolstvo in lastno univerzo ter številne vidne in vplivne kulturne inštitucije. Leta 2015 je mesto dobilo naziv Evropska prestolnica kulture, saj na unikaten način povezuje slovansko, italijansko in germansko kulturo. Nova Gorica je znana po pestri in zanimivi naravni in kulturni dediščini, ki spodbuja razvoj turizma v regiji. (viri: www.nova-gorica.si, http://www.stat.si).



Vas zanima nakup ali najem nepremičnine?

Vabimo vas, da pokličete ali naslovite elektronsko sporočilo nepremičninskemu agentu, ki je naveden v oglasu. Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja, se z vami dogovorili za ogled nepremičnine in vam predstavili postopek nakupa ali najema.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Spletna povezava

Oglas je objavljen
22.05.2020. ob 14:22
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
632 -krat