• Šibenik, Bilice - zazidljivo zemljišče 10.312 m2
  • Šibenik, Bilice - zazidljivo zemljišče 10.312 m2
  • Ne zamudite priložnosti

Šibenik, Bilice - zazidljivo zemljišče 10.312 m2

Cena
95 €
  • Potrebuješ kredit?
Šifra oglasa: 10502445
  • Površina
    10.312,00 m²
  • Vrsta posesti
    Za investicijo

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Hrvaška
Vrsta posesti
Za investicijo
Namembnost
stanovanjsko
Površina
10.312,00 m²
Vrsta cene
Cena na m²

Opis oglasa

V Bilicah na Hrvaškem je naprodaj zemljišče skupne površine 10.312 m2, primerno za stanovanjsko gradnjo.

Ob zemljišču je asfaltirana cesta, ob kateri so na drugi strani novozgrajene hiše. Obstaja električna napeljava, vodovod in telekomunikacijske povezave. Kanalizacije ni, obstajajo več prekatne greznice. Naselje ima urejeno komunalno oskrbo: dobavo vode in zbiranje ter odvoz odpadkov.

Zemljišče se nahaja v neposredni bližini avtocestnega priključka na avtocesto A1 ter jadranske magistrale in je le 4,5 km oddaljeno od morja.


Poleg stanovanjske gradnje je možna tudi gradnja za turizem, npr. izgradnja devetnajstih modularnih hišk z restavracijo, parkirnimi mesti in zelenimi površinami. Idejna zasnova s prikazom ureditvene situacije in območja v širšem merilu ter z opisom modularnih objektov je že izdelana.

Cena: 95 EUR/m2

Po kopnem Bilice mejijo na Šibenik, na morski strani pa na mesto Skradin in so samo nekaj kilometrov oddaljene od nacionalnega parka Krka.

Po vsej obali Bilic so čudovite plaže in serija slikovitih zalivčkov, v katerih ni gneče niti sredi viška turistične sezone. Parkirnih prostorov ob plaži je dovolj, morje je plitvo in zaradi tega idealno za družine z otroci. Območje omogoča aktivne počitnice z mnogimi dejavnostmi, med njimi so jadranje, kolesarjenje in pohodništvo, gorsko plezanje, kayaking, surfanje ter nogomet in košarka. V Bilicah se nahajajo plaže: Mikulandre, Šparadići, Vrulje in Kalauzovac. Prednosti te lokacije so v tem, da v okolici ni nobene industrije ali industrijskih con, zato so Bilice obdane z neokrnjeno naravo, po drugi strani pa se nahajajo v neposredni bližini turističnih središč mest Šibenik in Skradin ter Nacionalnega parka Krka.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

Metropola IN nepremičnine

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
08.04.2024. ob 13:19
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
326 -krat

Metropola IN nepremičnine

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija