Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Sončna parcela na robu idiličnega naselja, 20 min. do Ljubljane
  • Sončna parcela na robu idiličnega naselja, 20 min. do Ljubljane
  • Sončna parcela na robu idiličnega naselja, 20 min. do Ljubljane
  • Sončna parcela na robu idiličnega naselja, 20 min. do Ljubljane

Sončna parcela na robu idiličnega naselja, 20 min. do Ljubljane

Cena
39.000 €
  • Potrebuješ kredit?
Šifra oglasa: 4455641
  • Površina
    1.246,00 m²
  • Vrsta posesti
    Zazidljiva

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana, Mali Vrh pri Prežganju
Vrsta posesti
Zazidljiva
Površina
1.246,00 m²
Vrsta cene
Skupna cena

Opis oglasa

Za tiste ki iščete mir in neokrnjeno naravo prodam sončno parcelo na robu urejenega idiličnega naselja v bližini Ljubljane in Grosuplja (v Ljubljanski občini), le 20 minut do obvoznice okrog Ljubljane.

Zemljišče je v celoti 100% zazidljivo. Prostorski akti omogočajo gradnjo individualne hiše, dvojčka ali vikenda. Parcela je vpisana je v zemljiški knjigi, možen takojšen prevzem. Komunalni priključki so ob parceli. Kupcu je na voljo tudi lokacijska informacija za gradnjo. Možna je gradnja hiše: K+P+1+ M.

Zemljišče je nagnjeno proti južni, sončni strani, obsijano je s soncem celoten dan, tudi takrat, ko je v Ljubljani megla. Z zemljišča je lep razgled na okoliške hribe. Dostop do zemljišča poteka po asfaltni cesti iz zgornje strani zemljišča, kar omogoča dobro funkcionalno ureditev parcele in hiše. V vidnem polju 180 stopinj ni nobene hiše temveč le čista neokrnjena narava.

Izvedena je idejna zasnova za hišo prav za to lokacijo, ki so jo pripravili odlični arhitekti. Zgornji del zemljišča se lahko z manjšim posegom zravna v dveh nivojih, s čimer se pridobi prostor za dvorišče in uporabno površino ob hiši. Zaradi orientiranosti terena proti jugu je parcela in predvidena hiša obsijana s soncem od jutra do večera.

Parcela se nahaja v področju, ki je znano po gozdnih sadežih - v neposredni bližini so učne poti v prostrane gozdove. Morebitnemu lastniku ponuja čisto zemljo in zrak, kar je idealno za samooskrbnost z zelenjavo in sadjem in hkrati bližino mesta.

Za vse ljubitelje narave. Vljudno vabljeni na ogled.

Zemljevid

Objekti v bližini

Dodatne informacije

Dovoljenja

  • Vpisano v zemljiško knjigo
Oglas je objavljen
09.08.2020. ob 20:48
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
371 -krat