Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Zunanja asfaltirana parkirna mesta, Ljubljana (prodaja)
  • Zunanja asfaltirana parkirna mesta, Ljubljana (prodaja)

Zunanja asfaltirana parkirna mesta, Ljubljana (prodaja)

Cena
500.000 €
  • Potrebuješ kredit?
Šifra oglasa: 5418158

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Vrsta cene
Skupna cena
Interna številka oglasa
RE ID 2135

Opis oglasa

ZBIRANJE ZAVEZUJOČIH PONUDB DO 31.3.2021

Nepremičnina v naravi predstavlja 48 zunanjih parkirnih mest s talnimi oznakami, ki se nahajajo za zapornico, med poslovnimi stavbami Emona, Microcop in bivšo stavbo Gradis Dostop do posameznega parkirnega mesta je omogočen s pristopno kartico.

Nepremičnina se nahaja  v neposredni bližini BTC-ja. V bližini se nahaja vsa infrastruktura: LPP postajališče, AC obroč, restavracije, trgovine,...

Nepremičnina se prodaja po posameznih delih, kot izhaja iz priložene tabele. Posamezen prodajni sklop predstavlja 8, 10, 14 in 16 parkirnih mest na določeni parceli ter solastniški delež na dovozni cesti. Prodajni sklop s 10 in 16 parkirnimi mesti se prodaja kot samostojna prodajljiva enota, sklop s 8 in 14 parkirnimi mesti pa skupaj s poslovnimi prostori v 3. in 4. nadstropju poslovne stavbe.

Ljubljana je glavno in največje mesto Slovenije, s skoraj 300.000 prebivalci. Prepoznavna je zaradi svoje bogate zgodovine, živahnega mestnega utripa, odličnega razmerja med urbanimi in zelenimi površinami ter visokega življenjskega standarda. V zadnjih nekaj letih postala zelo priljubljena turistična destinacija. V Ljubljani deluje več kot 40.000 podjetij, ki ustvarijo več kot 25% slovenskega BDP-ja. Izobraženost prebivalstva, zaposlitveni potencial, višina povprečne plače in razvojne možnosti so precej nad slovenskim povprečjem. Mesto ima izjemno strateško lego. Leži na presečišču glavnih tranzicijskih poti, ki povezujejo severno in zahodno Evropo z vzhodno Evropo in Balkanom. (vir: www.stat.si, www.ljubljana.si)

 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Spletna povezava

Oglas je objavljen
04.03.2021. ob 08:06
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
248 -krat