• Zotac Gaming GTX 1660 Super Twin Fan 6GB | GDDR6 | HDMI 3xDisplayport
  • Zotac Gaming GTX 1660 Super Twin Fan 6GB | GDDR6 | HDMI 3xDisplayport
  • Ne zamudite priložnosti

Zotac Gaming GTX 1660 Super Twin Fan 6GB | GDDR6 | HDMI 3xDisplayport

Cena
199 €
Šifra oglasa: 10896285

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
71503
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/gtx-1660-super/zotac-gaming-gtx-1660-super-twin-fan-6gb-gddr6-hdmi-3xdisplayport-price-performance-graficna-kartica/ .

 Grafična kartica Zotac Gaming GeForce GTX 1660 Super 6GB




Ugodna zmogljivost za sodobnega igralca
Razmišljate o nadgradnji vašega igralnega sistema z zmogljivo, a cenovno ugodno grafično kartico? Zotac Gaming GeForce GTX 1660 Super 6GB je odlična izbira, ki ne bo obremenila vašega proračuna. V tem pregledu bomo raziskali dizajn, značilnosti in zmogljivost te izjemne strojne opreme, namenjene varčnim igralcem.

Dizajn in estetika:

Zotac Gaming GeForce GTX 1660 Super 6GB se ponaša s kompaktno zasnovo z enim ventilatorjem, ki učinkovito odvaja toploto in ohranja majhen odtis. S dimenzijami 17,3 x 11,2 x 4,1 cm se kartica brez težav prilega večini igralnih sistemov, ne da bi ogrozila pretok zraka ali estetiko. Elegantna črna zaščitna maska s prepoznavnimi rumenimi poudarki Zotac ustvarja stilski videz, ki se poda kateri koli igralni postavitvi.

Značilnosti in zmogljivost:

Poganjana z arhitekturo NVIDIA Turing, GTX 1660 Super ponuja opazno izboljšanje zmogljivosti v primerjavi s svojim predhodnikom, GTX 1660. S 6 GB GDDR6 pomnilnika in hitrostjo pomnilnika 14 Gbps ta GPU zagotavlja gladko igro pri visokih ločljivostih.

Kartica je opremljena z Zotacovo programsko opremo FireStorm, ki omogoča uporabnikom fino nastavitev GPU-ja za maksimalno zmogljivost. FireStorm pomaga tudi pri spremljanju zmogljivosti sistema in upravljanju hitrosti ventilatorja za vzdrževanje popolnega ravnovesja med hlajenjem in hrupom.

Glede igralne zmogljivosti Zotac Gaming GTX 1660 Super 6GB dosledno dosegajo impresivne rezultate. Pričakujete lahko igranje priljubljenih naslovov, kot so Call of Duty: Warzone, Apex Legends in Fortnite, pri ločljivosti 1080p z visokimi nastavitvami, pri čemer boste dosegli več kot 60 FPS. Za bolj zahtevne igre, kot je Cyberpunk 2077, lahko še vedno uživate v gladkem igranju z zmernimi nastavitvami.

Povezljivost:

Zotac Gaming GTX 1660 Super 6GB ponuja različne možnosti povezovanja, vključno s tremi DisplayPort 1.4 priključki in enim HDMI 2 priključkom. To zagotavlja združljivost z široko paleto monitorjev in olajša nastavitev več zaslonov za popolno igralno izkušnjo.

Zaključek:

Zotac Gaming GeForce GTX 1660 Super 6GB je odlična izbira za varčne igralce, ki iščejo zmogljivo in zanesljivo grafično kartico. S svojo kompaktno zasnovo, izjemno zmogljivostjo in uporabniku prijazno programsko opremo je težko, da ne bi priporočili te kartice tako casual kot konkurenčnim igralcem. Nadgradite svojo igralno napravo še danes z Zotac Gaming GTX 1660 Super in doživite igre kot še nikoli doslej!



Zmogljivost grafične kartice Zotac Gaming GTX 1660 Super si preverite v spodnjem videu:
https://www.youtube.com/watch?v=DabL2AgtrzM




Ob nakupu nove grafične kartice omogočamo odkup vaše stare ali "staro za novo".
Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV
Omogočamo nakup artiklov na obroke.
Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE
Druge grafične kartice v trgovini Komponentko.
Ostalo ponudbo grafičnih kartic si lahko ogledate na: GRAFIČNE KARTICE




Zakaj se nakup grafične kartice v računalniški trgovini Komponentko splača?
Smo najbolje ocenjena računalniška trgovina v Sloveniji s strani uporabnikov. Ponujamo neprekosljive cene in vrhunsko predprodajno ter poprodajno podporo. V primeru, da imate glede izdelka tudi po nakupu katerokoli vprašanje, smo vam vedno na voljo.

Podrobnosti o izdelku
Model Grafične Kartice: GTX 1660 Super
Znamka grafične kartice: Nvidia
Velikost Grafičnega Spomina: 6 GB
Izhodi: 3x DisplayPort, HDMI
Napajanje: 1x 8pin PCIe
Garancija: 12 mesecev
Stanje: Rabljeno

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
07.04.2023. ob 00:23
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
112 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija