Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Avtosedež GB Vaya i-Size
  • Avtosedež GB Vaya i-Size
  • Avtosedež GB Vaya i-Size
  • Avtosedež GB Vaya i-Size

Avtosedež GB Vaya i-Size

Cena
250 €
Šifra oglasa: 4730339

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Miklavž na Dravskem polju, Dravski Dvor
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Odlično ohranjen vrhunski varnostni avtosedež za otroka GB Vaya i-Size, ki ustreza vsem najnovejšim varnostnim standardom, kupljen v Babycentru Maribor.

Sedež GB Vaya i-Size je namenjena otrokom od višine 45 do 105 cm (od rojstva do približno 4. let starosti), oziroma do teže 18 kg. Sedež se obrača za 360°, kar omogoča izredno lahko menjavo smeri v katero otrok gleda in lažje rokovanje z otrokom med vstopom in izstopom iz vozila.

Za maksimalno varnost mora biti otrok v vozilu v položaju obrnjenem nazaj. Če želite avtosedež in otroka obrniti tako, da gleda v smeri vožnje, je to dovoljeno od velikost 76 cm (približno 16 mesecev), pri tem pa bo pomagal tudi sistem »Driving Direction Control«, ki ne bo dovoljeval postavitve sedeža v ta položaj, če otrok ni primerne velikosti.

»Energy Reduction« tehnologija (ER-Tech) zmanjšuje sile, ki delujejo na otrokov vrat, v primeru, da bi prišlo do čelnega trka. V primeru bočnega trka za zmanjšanje sile poskrbi sistem linearne zaščite ob udarcu (L.S.P.), ne glede na položaj sedeža (pogled nazaj, pogled naprej).Ogrodje avtosedeža Vaya je narejeno tako, da absorbira sile udarca in ščiti otroka.

Nagib sedeža je možno spreminjati enostavno, le z eno roko, v 5 položajev, ko je sedež obrnjen nazaj in v 3 položaje, ko je sedež obrnjen naprej. Naslon za glavo je možno nastaviti v 12 položajev, glede na otrokovo višino.

Prevleka je pralna v pralnem stroju pri 30°C.

https://www.babyplanetonline.co.uk/gb-vaya-i-size-car-seat

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
30.09.2020. ob 18:36
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
493 -krat