Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Otroški avtosedež Besafe izikid x2 i-size
  • Otroški avtosedež Besafe izikid x2 i-size
  • Otroški avtosedež Besafe izikid x2 i-size
  • Otroški avtosedež Besafe izikid x2 i-size
  • Otroški avtosedež Besafe izikid x2 i-size

Otroški avtosedež Besafe izikid x2 i-size

Cena
150 €
Šifra oglasa: 4451007

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Tabor
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam zelo malo rabljen in odlično ohranjen avtosedež znamke Besefe Izi Kid X2 iSize. Primeren je za otroke stare od 6 mesecev do 4 let (61 cm - 105 cm). Sedežu je priložen vložek za novorojenčke in knjižica z navodili. Zraven podarim še ogledalo iste znamke.
Prevzem možen v Ljubljani.

Kličite na 041375217
Prevzem v Ljubljani.

Podroben opis izdelka:

BeSafe iZi Kid X2 i-Size je prejel najboljši rezultat za varnost v zgodovini ADAC preizkusov v svoji kategoriji in je razglašen za zmagovalca preizkusa v kategoriji 1-4 let.Skandinavska izbira: avtosedež obrnjen v nasprotno smer vožnje z nastavitvijo z ISOFIX-om in z odlično pozicijo za spanje. iZi Kid i-Size je odobren po noven pravilniku UN r 129(i-Size), zadostil pa je tudi strogem testu trčenja Plus test. iZi Kid X2 i-Size je izboljšana različica avtosedeža iZI Kid X1 i-Size. Največja razlika se nanaša na novo in inovativno rešitev zaščite pred stranskim udarcem SIP+. S pridtrditvijo SIP+ na bok sedeža proti vratom avtomobila, se dodatno izboljšajo varnostne zmogljivosti sedeža v primeru bočnega trka. Za več prostora v avtu poskrbijo nastavljive ISOFIX roke. Omogočajo, da se starš lahko odloči, koliko prostora sedež mora imeti v avtu. Ta funkcija zagotavlja tudi, da lahko prostor za noge dojenčka postaja večji, ko otrok raste. Na ta način lahko otrok potuje nazaj obrnjen vsaj do starosti štirih let, kot tudi priporoča BESAFE.Lastnosti: Enostavna namestitev z ISOfix-om in signalniki ki pokažejo, ko je avtosedež pravilno pritrjen, kar zmanjšuje tveganje za nepravilno uporaboDodatna zaščita za bočni trk z SIP + (Side Protection Impact)
Naslon za glavo je mogoče enostavno prilagoditi z eno roko, kar zagotavlja, dasedež raste z otrokomPatentiran sprednji opornik, ki mehansko zaklene sedež v avtu in zagotavlja izjemno močno vpetjeNastavljive ISOFIX pritrditve, ki ustvarjajo več prostora za noge za otroka in omogočajo da sedež v avtomobilu zavzame manj prostora.
Pametni sistem pasov z magneti, ki omogoča enostavno namestitev otroka v sedežNastavljiv položaj med spanjem je mogoče enostavno prilagoditi med vožnjo, ki daje dodatno udobje otrokaPrezračevanje v hrbtni strani sedeža za večje udobjeVstavek za novorojenčka že vključen

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
10.01.2021. ob 16:21
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
179 -krat