Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Britax Römer Max-Way
  • Britax Römer Max-Way
  • Britax Römer Max-Way
  • Britax Römer Max-Way
  • Britax Römer Max-Way
  • Britax Römer Max-Way
  • Britax Römer Max-Way
  • Britax Römer Max-Way

Britax Römer Max-Way

Cena
70 €
Šifra oglasa: 3162324

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Celje, Center
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam odlično ohranjen avtosedež Britax Römer Max way, sive barve. Vozi se obrnjen v obratni smeri vožnje, kar je pri majhnih otrocih zaradi varnosti zelo pomembno. Zraven je še posebej kupljena originalna zagozda, ki še poveča naklon sedeža (ko je otrok še čisto majhen). Podarim tudi Case Logic zaščito za naslon sedeža in ogledalo za nadzor otroka.
Zraven PODARIM starejši, a še vedno lepo ohranjen in nepoškodovan avtosedež Maxi Cosi (9-18 kg), primeren za drugi avto. Ta sedež ima tudi letno prevleko.

Osebni prevzem v okolici Žalca, v MB ali zelo občasno tudi v LJ.

031 734 705

Podrobnejši opis: Skupina 1+2 (9-25kg)
Avtosedež Max-Way je prestal najstrožji svetovni test za standard sedeža za avtomobile, Švedski Plus test, do 25 kg. Primeren je za otroke, ki tehtajo med 9 kg in 25 kg (9 mesecev do 6 let).

Glavna prednost avtosedeža MAX-WAY je, da je nameščen proti smeri vožnje, kar omogoča najvarnejši način za potovanje in zagotavljajo večjo zaščito otroka v primeru trka. V primeru čelnega trka MAX-WAY ščiti otroka, saj frontalna sila potisne njegovo telo na sedež, kar zagotavlja boljšo zaščito kot pri sedežu, obrnjenem naprej. Posledica je manjši pritisk na vrat in glavo, kar zmanjšuje možnost poškodb.

Ohišje sedeža je lepo ukrivljeno in zagotavlja odlično zaščito pred stranskimi udarci.

Namestitev je naravnost naprej s podporno nogo in varnostnim pasom, ki zagotavlja, da je sedež tesen v avtomobilu. Tkanino je enostavno odstraniti in prati.

Proizvajalec:
https://www.britax-roemer.com/car-seats/toddler/max-way/1750.html

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
23.12.2020. ob 11:19
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
575 -krat