Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • VITAPUR Family Camomile 4 Seasons - 200x200 cm celoletna odeja z...
  • VITAPUR Family Camomile 4 Seasons - 200x200 cm celoletna odeja z...
  • VITAPUR Family Camomile 4 Seasons - 200x200 cm celoletna odeja z...
  • VITAPUR Family Camomile 4 Seasons - 200x200 cm celoletna odeja z...
  • VITAPUR Family Camomile 4 Seasons - 200x200 cm celoletna odeja z...
  • VITAPUR Family Camomile 4 Seasons - 200x200 cm celoletna odeja z...
  • VITAPUR Family Camomile 4 Seasons - 200x200 cm celoletna odeja z...

VITAPUR Family Camomile 4 Seasons - 200x200 cm celoletna odeja z...

Cena
99,91 €
Šifra oglasa: 3066991

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Opis:
Set dveh odej Camomile 4 Seasons z esenco kamilice vas bo razvajal z udobjem v vseh letnih časih. Kakovostna mikrovlakna ClimaFill v polnilu odeje poskrbijo za mehkobo in volumen odeje, hrkati pa omogočajo izjemno zračnost, zaradi česar vam odeja nudi še boljši, predvsem pa suh spanec. Za dodatno ugodje poskrbi nežen vonj kamilice, ki pomirja in blagodejno vpliva na vašo kožo. Odeji sta v celoti pralni na 60 °C.

Tkanina odeje: mikrovlakna
Prevleka odeje je izdelana iz najkakovostnejših mikrovlaken, ki se hitro sušijo in so prijetna na otip. Za poliestrska vlakna je značilna enostavna nega in izjemna odpornost na mečkanje.
Spodnji del tkanine: miklovlakna 2d AirMesh
Spodnja stran odeje je iz posebne športne tkanine 2 d AirMesh. Mrežasta struktura tkanine omogoča večjo zračnost in je odlična izbira za vse, ki se veliko potite.
Polnilo odeje: mikrovlakna ClimaFill
Polnilo iz mikrovlaken ClimaFill zagotavlja izjemno udobje, voluminoznost, mehkobo in odlično zračnost.

Set dveh odej za uporabo skozi celo leto
Set odej je zasnovan tako, da vam nudi popolno udobje v vseh letnih časih. Lažja, lahkotnejša odeja je idealna za toplejše poletne mesece, kompaktnejša, bogato polnjena odeja, je primerna za prehodne letne čase. Obe skupaj vas bosta prijetno greli tudi v najhladnejši zimskih mesecih. Odeji lahko izjemno enostavno ločite ali združite s pomočjo diskretno skritih gumbkov. Odeji sta tako primerni za prijeten spanec v vseh letnih časih oziroma za temperaturo spalnice med 19–23 °C.

Zračno polnilo ClimaFill za več volumna in mehkobe
Odeja je izdelana iz mehkih in koži prijaznih mikrovlaken, ki s svojo sodobno strukturo ustvarjajo na stotine zračnih predalčkov, ki še povečujejo volumen odeje in jo tako naredijo še razkošnejšo in mehkejšo. Izpopolnjena visokokakovostna mikrovlakna so dobra alternativa naravnim materialom, nudijo primerno toploto in mehkobo, obenem pa je odeja iz tovrstnega materiala preprosta za vzdrževanje.

Tkanina AirMesh za dodatno svežino in zračnost
Spodnja stran odeje je narejena iz tkanine 2d AirMesh, ki povečuje zračnost in svežino. Napredni klimatski modul povečuje cirkulacijo zraka in tako zagotavlja konstantno zračnost in vzpostavlja suho spalno okolje.



Aromaterapija s kamilico za boljši spanec
Tkanina odeje je obogatena z eteričnimi olji kamilice v mikrokapsulah, ki pride še kako prav po napornem dnevu, saj deluje pomirjujoče in vas zaziba v miren spanec. Kamilica odpravlja nemir, blaži stres, pomaga pri nespečnosti in blagodejno vpliva na kožo.


Pralna odeja za higieno in čistočo
Odejo lahko v celoti operete na 60 °C, s čimer boste ohranjali čistočo in higieno na najvišji ravni. Odeja je zato primerna tudi za najobčutljivejše ljudi, astmatike in alergike. Po končanem pranju odejo dobro pretresite, poravnajte in temeljito posušite na ravni površini.

Lastnosti:

Set dveh odej za udobno spanje v vseh letnih časih, primerni tako za toplejše mesece, prehodna obdobja kot mrzle zimske dni oziroma za temperaturo spalnice med 19–23 °C.
Zračno polnilo ClimaFill poskrbi za izjemno mehkobo in voluminoznost odeje, zato je primerna za vse, ki cenite zračne in razkošne odeje.
2d AirMesh zračni modul vzpostavlja cirkulacijo zraka in odvaja vlago ter vzpostavlja suho in svežo spalno površino. Odeja je tako primerna za vse, ki radi spite v konstantno svežem in zračnem spalnem prostoru.
Pomirjujoč vonj kamilice izboljša kakovost spanja, odeja je primerna za vse, ki imate težave z nespečnostjo in izčrpanostjo.
Odeja je v celoti pralna na 60 °C, primerna za vse z občutljivo kožo, alergike in astmatike.

Tehnične lastnosti:

Tip odeje celoletna, primerna za spalnice s temperaturo med 19–23 °C.
Vrhnja tkanina prevleke 100 % mikrovlakna.
Spodnja tkanina prevleke 100 % mikrovlakna (zračna tkanina 2d Airmesh).
Polnilo 100 % mikrovlakna ClimaFill; odeja 1 (150 g/m2), odeja 2 (250 g/m2).
Pralna v celoti na 60 °C.
Primerna za sušenje v sušilcu
Primerna za alergike
OEKO-TEX certifikat Standard 100.
Dimenzije: 200 x 200 cm




Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
20.04.2020. ob 23:55
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
226 -krat