DENON AVR-X2700H 7.2 kanalni 8K AV sprejemnik s 3D avdio, vgrajenim HE

  • Cena: 649 
  • Šifra oglasa: 7615881
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje: novo

Več:

7.2 kanalni 8K AV sprejemnik s 150 W na kanal v celoti podpira Dolby Atmos, DTS: X, kot tudi najnovejše specifikacije HDMI, kot so 8K / 60Hz, 4K/120Hz** prehod, HDR10 +, Dynamic HDR, ALLM in še več.
LASTNOSTI - AVR-X2700H
7.2 kanalni 8K AV sprejemnik s 3D avdio, vgrajenim HEOS-om in glasovno kontrolo
Pregled
Nadgradite domači kino z Denon AVR-X2700H. S 150 W na kanalu zagotavlja resnično imerzivno 3D zvočno izkušnjo prek Dolby Atmosa ali DTS: X. Tudi če nimate namenskih stropnih zvočnikov, bo Dolby Atmos Height Virtualization Technology in DTS Virtual: X nadgradil vaše filmske noči kot še nikoli doslej. AVR-X2700H podpira najnovejše avdio/video tehnologije HDMI, kot so 8K / 60Hz in 4K/120Hz** prehod, Dolby Vision, HDR10, HDR10 +, Dynamic HDR, HLG, pa tudi 8K povečanje in HDCP 2.3 podpora na vseh vhodih HDMI (6 x vhod / 2 x izhod).
Pretočite priljubljene glasbene storitve, kot so Spotify, Internet Radio TuneIn, Amazon Music HD, TIDAL in še več brezžično prek Bluetooth, Apple AirPlay 2 in Wi-Fi z vgrajenim HEOS. Uživajte v svoji MP3 zbirki in celo v Hi-Res zvočnih oblikah (datoteke WAV, FLAC, ALAC in DSD 2.8 / 5.6 MHz) prek USB ali omrežja. Denon AVR-X2700H sodeluje z Amazon Alexa, Googlovim pomočnikom in Apple Siri za enostavno glasovno upravljanje.
Z vizualnim vodenjem skozi vsak korak v postopku nastavitve, nagrajeni Denon Setup Assistant vam pomaga, da se nastavitve lotite takoj. Vsak domači kino je drugačen - zato Denon uporablja vrhunsko tehnologijo za umerjanje sobe Audyssey, ki samodejno meri in optimizira vaš AV sprejemnik, da zagotovi resnično imerzivno 3D zvočno izkušnjo, prilagojeno vašemu edinstvenemu okolju poslušanja.
•••
VRHUNSKO DOŽIVLJANJE GLASBE DOMA - 8K PRIPRAVLJEN
AVR-X2700H ponuja vrhunsko doživetje domačega kina s prehodom 8K / 60Hz, 4K/120Hz** prehodom za igre, kot tudi podporo za najnovejše specifikacije HDMI. Novi AVR-X2700H vam omogoča, da zgradite najboljši 4K domači kino danes v vednosti, da je vaš AV sprejemnik 8K pripravljen. Uživajte v najkakovostnejših 3D avdio in video posnetkih tudi za najzahtevnejše zabavne potrebe.
 
3D AUDIO PODPORA
Potopite se v 3D zvok z Dolby Atmos, Dolby Atmos višinsko tehnologijo za virtualizacijo, DTS: X in DTS Virtual: X.
DOLBY ATMOS
DTS:X
DVIGNITE SE NAD SAMEGA SEBE
Za vrhunsko izkušnjo domačega kina nastavite 5.1.2 prostorski sistem Dolby Atmos z uporabo dvižnih zvočnikov Dolby Atmos ali namenskih nadzemnih zvočnikov.
Podpora za tehnologijo za virtualizacijo višine Dolby Atmos omogoča tudi AVR-X2700H brezžični zvok brez višinskih kanalov, s čimer ustvari navidezne višinske učinke v 7.1, 5.1 ali 2.1 zvočniški postavitvi.
PRIPRAVLJEN NA 8K ULTRA HD
Z novim AVR-X2700H uživajte v vsej svoji zabavi z najnovejšo tehnologijo, ki je na voljo, in gledajte svoje filme z neprimerljivo jasnostjo. Uživajte v svojih filmih v 8K z 8K / 60Hz prehodom in povečanjem, pa tudi z najnovejšo tehnologijo AV sprejemnikov, kot sta Dynamic HDR in Quick Media Switching (QMS), ki se v filmih uporablja za odpravo video zamude.
8K HDMI SPECS WITH EARC
ADVANCED VIDEO SECTION
HDR / DOLBY VISION
8K HDMI VIDEO DEL Z EARC
Uživajte v svojih najljubših filmih, oddajah in igrah z najboljšo kakovostjo slike. AVR-X2700H odlikuje napredni DEL HDMI (6 vhod / 2 izhod) z namenskim 8K vhodom, ki bo podpiral 8K / 60Hz in 4K/120Hz** video prehod. Vsi vhodi HDMI odlikujejo 4: 4: 4 čista barvna podvzorčenja, HDR10, HDR10 +, Dolby Vision, hibridna Log-Gamma (HLG), dinamični HDR in BT.2020 prehod za podporo izjemne barvne, jasnosti in kontrasta. Uživajte v povečanju z 8K / 30 Hz in v obdelavi HDCP 2.3, če želite nemoteno predvajati vsebino, zaščiteno pred kopiranjem. AVR-X2700H sprejema tudi eARC (izboljšan povratni kanal zvoka) za podporo 3D zvočnih formatov neposredno iz vaših pametnih televizijskih aplikacij na vaš AV sprejemnik.
NASLEDNJA GENERACIJA V IGRANJU
Z najnovejšo podporo za HDMI bo novi AVR-X2700H vaše igralništvo dvignil na naslednjo raven. Uživajte v igrah s 4K/120Hz** prehodom in povečanjem, pa tudi s spremenljivo hitrostjo osveževanja (VRR), hitrim prenosom okvirjev (QFT) in samodejnim načinom nizke zamude (ALLM), ki zmanjšuje ali odpravlja zaostajanje in trganje okvirja, kar ponuja gladkejše , igranje brez iger.
** Available via a future update. Read more here.
DELUJE Z NAJNOVEJŠEMI GLASOVNIMI POMOČNIKI
Uživajte v glasovnem nadzoru in popolni prilagodljivosti vodilnih govornih storitev. S pametnim zvočnikom ali telefonom govorite ukaze z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri. Prosite, da predvajate svojo najljubšo glasbo, povečate glasnost, preidite na naslednjo skladbo, preklopite vnose in še več. Preklopite med glasovnimi storitvami ali izberite najljubšo, ki jo želite uporabiti - izbira je vaša. Funkcionalnost je odvisna od glasovnega agenta.
ALEXA
GOOGLE ASSISTANT
APPLE SIRI
DELUJE Z AMAZON ALEXA
Prostoročno upravljajte AVR-X2700H z Amazon Alexa in svojim glasom. Prilagodite glasnost, preidite na naslednjo skladbo, preklopite vhode za različne predvajalnike medijev in še več - »Samo vprašaj«. Prenesite veščino HEOS Home Entertainment in omogočite glasovne ukaze Amazon Alexa za vaše naprave AVR-X2700H, HEOS in druge izbrane izdelke Denon. Zahteva aplikacijo Alexa in Amazon Echo, piko ali enakovredno.
nauči se veče
PODPORA ZA VISOKO-RESOLUCIJO ZVOKA
Uživajte v vrhunski zvočni skladnosti z vašimi najljubšimi zvočnimi posnetki vvisoki ločljivostji. AVR-X2700H odlikuje najnovejši 32-bitni pretvornik D / A AKM, ki omogoča dekodiranje zvoka visoke ločljivosti z več vrstami datotek brez izgub, vključno z ALAC, FLAC in WAV s hitrostjo do 192kHz / 24bit. Kompatibilen je tudi z DSD datotekami 2,8 / 5,6 MHz (DSD je format zvočnega kodiranja SACD). Predvajajte jih s pomnilnih naprav prek USB-ja na sprednji plošči ali prek omrežnih virov. AVR-X2700H podpira tudi druge vrste datotek, kot sta MP3 in WMA.
PHONO INPUT
DUAL SUBWOOFER OUTPUTS
ROON TESTED
GRAMOFONSKI VHOD ZA PRIKLOP GRAMOFONA
Z vgrajenim gramofonskim vhodom AVR-X2700H omogoča povezovanje gramofona in predvajanje vinilnih plošč. Uživajte v svoji vintage kolekciji z izjemno kakovostjo in zvokom.
NAPREDNO ZVOČNO PROCESIRANJE
Doživite izjemno kakovost zvoka tako iz glasbe kot iz filmov.
DSP
MULTI-SOURCE
ALL ZONE TV AUDIO
MOGOČNO DSP AUDIO PROCESIRANJE
Neverjetna moč za najboljše prostorske zmogljivosti v svojem razredu. AVR-X2700H vključuje napredni čip DSP (Digital Sound Processor) za ogromno predelavo podatkov. AVR-X2700H s štirimi jedri, 300 MHz DSP, ki zmore obdelati več kot milijardo izračunov na sekundo, podpira najnovejše potrebe dekodiranja in obdelave prostorskega zvoka.
BLUETOOTH AVDIO PRETAKANJE GLASBE
Uživajte v svojem najljubšem zvoku, ne da bi prebudili ves dom s prenosom zvoka, ki prihaja iz AV sprejemnika, v vaše slušalke Bluetooth. AVR-X2700H vam celo omogoča predvajanje zvoka v Bluetooth slušalkah in na povezanih zvočnikih hkrati. Če imate družinskega člana ali prijatelja z okvaro sluha, priporočamo to nastavitev.
ENOSTAVNA NASTAVITEV
Priloženi hitri vodnik za uporabo AVR-X2700H ponuja preprosta, jasna navodila za začetek. Ko televizor povežete z napravo AVR-X2700H prek HDMI-ja, se na zaslonu televizorja prikaže ekskluzivni asistent za nastavitev Denon-a, ki vas vodi po namestitvi, korak za korakom. Na zadnji strani AV sprejemnika je vrstica barvnih kod zvočnikov nameščena vodoravno, kar omogoča preprosto in organizirano povezovanje žic zvočnikov. AVR-X2700H bo samodejno preimenoval vhode HDMI, ko jih povežete ali jih lahko ročno preimenujete.
QUICK SELECT
SMART TV
CONNECTIVITY
APP CONTROL
AUDYSSEY
AUDYSSEY PRESETS
QUICK SELECT (HITRA IZBIRA) ZA UPORABO PREDNASTAVLJENIH AVDIO NASTAVITEV
Sprednja plošča Denon AVR-X2700H ima štiri gumbe za hitri izbor, ki shranjujejo želene nastavitve zvoka za vsak vir. Preklapljajte med televizijskim zvokom, Blu-Rayjem, predvajalniki medijev in drugimi, AVR-X2700H pa prilagodi nastavitve eQ vašim željam za ta medijski vir. Uporabite gumbe na sprednji plošči ali se za hitrejši nadzor odločite za isti Quick Selections na daljinskem upravljalniku AVR.
VGRAJENI HEOS ZA BREZŽIČNO PRETAKANJE GLASBE
Uživajte v svoji najljubši glasbi v kateri koli sobi vašega doma brezžično s pomočjo HEOS vgrajene tehnologije. Predvajajte isto skladbo v vsaki sobi ali izberite drugo skladbo za vsako povezano sobo - izbira je vaša. Sodeluje tudi z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri, ki zagotavlja vrhunski govorni nadzor in neverjeten zvok za vašo zabavo. Priključite zvočnike Denon Home za zvok-po-celi-hiši.
HEOS podpira brezplačne TuneIn, kot tudi in vrhunske Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL in še več.
(Vse storitve niso na voljo v naši regiji.)
Custom Install Pripravljen
Denon AVR-X2700H ima zunanje krmiljenje in nadzor nadzora IP za enostavno prilagoditev in združljivost s tretjimi integracijskimi rešitvami. Ponuja možnost nadzora IP za glavne nadzorne naprave drugih proizvajalcev, pa tudi certifikat Control4 SDPP (Simple Device Detection Protocol) za brezhibno integracijo z opremo Control4 za domačo avtomatizacijo Control4.
Neverjeten zvok zasnovan na 110-letnih inovacijah
Denon je prvi japonski proizvajalec avdio elektronike z globoko zapuščino prvotnih proizvajalcev avdio-elektronskih izdelkov na Japonskem. Ustanovljen leta 1910, omogočamo trenutke, ki so pomembni z neusmiljenim prizadevanjem za kakovost, inovacije in zvočne zmogljivosti. Inovacijo za boljšo izkušnjo..
SPECIFIKACIJE
Model:
AVR-X2700H
Select
AVC-A110
AVC-X3700H
AVC-X4700H
AVC-X6500H
AVC-X6700H
AVC-X8500H
AVR-S650H
AVR-S750H
AVR-S950H
AVR-S960H
AVR-X1300W
AVR-X1400H
AVR-X1500H
AVR-X1600H
AVR-X1600H DAB
AVR-X2300W
AVR-X2400H
AVR-X2500H
AVR-X250BT
AVR-X2600H
AVR-X2600H DAB
AVR-X2700H DAB
AVR-X3300W
AVR-X3400H
AVR-X3500H
AVR-X3600H
AVR-X4300H
AVR-X4400H
AVR-X4500H
AVR-X520BT
AVR-X540BT
AVR-X550BT
AVR-X6300H
AVR-X6400H
AVR-X7200WA
Select
AVC-A110
AVC-X3700H
AVC-X4700H
AVC-X6500H
AVC-X6700H
AVC-X8500H
AVR-S650H
AVR-S750H
AVR-S950H
AVR-S960H
AVR-X1300W
AVR-X1400H
AVR-X1500H
AVR-X1600H
AVR-X1600H DAB
AVR-X2300W
AVR-X2400H
AVR-X2500H
AVR-X250BT
AVR-X2600H
AVR-X2600H DAB
AVR-X2700H DAB
AVR-X3300W
AVR-X3400H
AVR-X3500H
AVR-X3600H
AVR-X4300H
AVR-X4400H
AVR-X4500H
AVR-X520BT
AVR-X540BT
AVR-X550BT
AVR-X6300H
AVR-X6400H
AVR-X7200WA
Večkanalni Surround
DTS HD Master / DTS:X
 / 
 / 
 / 
DTS:X Pro
DTS Neo:X / DTS Neural:X
 / 
 / 
 / 
DTS Virtual:X
Dolby TrueHD / Dolby Atmos
 / 
 / 
 / 
Dolby ProLogic Il / Dolby Surround
 / 
 / 
 / 
Dolby Height Virtualization
Front Wide Speakers: Dolby / DTS
Auro 3D
IMAX Enhanced
IMAX Enhanced
Večkanalni Stereo
Max Number of Processing (Preamp) Channels
7.1
7.1
11.2
Zvočne Izboljšave
Mono Block Konstrukcija Močnostnega Ojačevalnika
Diskretni Močnostni Ojačevalnik
7
7
9
110th Anniversary Audio Tuning
Iron diecast feet
Copper plated transformer base
Premium speaker terminals
All black interior
D.D.S.C. HD Digital
Čisti Direkt
Visokokakovostne Avdio Komponente
Pozlačeni RCA terminali
Clock Jitter Reducer
Alpha Procesiranje
Audyssey
MultEQ XT
MultEQ XT
MultEQ XT32
Audyssey Dinamičen EQ / Dinamična Glasnost
 / 
 / 
 / 
Audyssey LFC
Audyssey APP support
Speaker Setup Presets
2
2
2
Izboljšava Kompresiranega Avdia
Omrežje
HEOS Multiroom and Streaming
Izgubljivi formati: MP3 / WMA / AAC
 /  / 
 /  / 
 /  / 
Neizgubljivi formati: FLAC / ALAC / WAV
 /  / 
 /  / 
 /  / 
DSD Avdio Pretakanje
up to DSD5.6
up to DSD5.6
up to DSD5.6
FLAC HD 192/24
WAV 192/24
ALAC 192/24
Predvajanje brez Pavz
 (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
 (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
 (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
AirPlay 2
Roon Tested
Internet Radio
TuneIn
TuneIn
TuneIn
Spotify Connect* / Tidal* / Deezer* / others *
 /  /  / 
 /  /  / 
 /  /  / 
Amazon Prime Music* / Pandora*
 / 
 / 
 / 
Kompatibilen z Remote APP pri pametnih mobilnikih
Android / iOS
Android / iOS
Android / iOS
Kompatibilen z Remote APP za tablične računalnike
Android / iOS/Amazon Kindle
Android / iOS/Amazon Kindle
Android / iOS/Amazon Kindle
Ethernet Vhod
Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth Headphone transmission
HDMI
HDMI vhodi: zadaj / spredaj
6 / 0
6 / 0
7 / 0
HDCP2.3 support
HDMI izhodi: glavni / zona
2 / -
2 / -
2 / 1
HDMI max Resolution (8k / 4k)
8k/60 - 4k/120
8k/60 - 4k/120
8k/60 - 4k/120
Video pretvorba Analogno -> HDMI
HDMI na HDMI nadgradnja
up to 8K 60/50
up to 8K 60/50
up to 8K 60/50
HDMI: 8K / 4K / CEC / eARC
 /  /  / 
 /  /  / 
 /  /  / 
HDMI: Dolby Vision / HDR 10+ / Dynamic HDR / HLG
 /  /  / 
 /  /  / 
 /  /  / 
HDMI: ALLM / QMS / QFT / VRR
 /  /  / 
 /  /  / 
 /  /  / 
HDMI pass-through v načinu pripravljenosti
DSD Avdio zmožnost
Večsobna / CI
HEOS Multiroom integrated
TV Sound grouping
Multi-Room Zones
2
2
2
Main room multichanel audio - Zone stereo downmix
Vir Avdia Zona: HDMI / opt, coax / Mreža, USB / analogno
 (2ch) /  (2ch) /  / 
 (2ch) /  (2ch) /  / 
 (2ch) /  (2ch) /  / 
Izhod Avdia Zona: zvočnik / predizhod
 / 
 / 
 / 
HDMI Izhod na Zona iz HDMI vira
Webbrowser Setup
IP nadzor / RS232 nadzor / WEB nadzor / App nadzor
 /  /  / 
 /  /  / 
 /  /  / 
Remote Vhod / Izhod
 / 
 / 
DC Trigger Izhod
1
Drugo
Voice Control - Works with Amazon Alexa
Voice Control - Google Assist Apple Siri
 / 
 / 
 / 
Voice Control - Microphone built-in
Samodejna nastavitev zvočnikov z mikrofonom
Audyssey MultEQ XT
Audyssey MultEQ XT
Audyssey MultEQ XT32
Sprednji Zaslon
1 line
1 line
1 line
Grafični Uporabniški Vmesnik - GUI
Advanced
Advanced
Advanced
ISF Certifikacija
GUI Jeziki
9
9
9
Setup Assistant
Hitra Izbira plus / Hitra izbira
 / 
 / 
 / 
Nadgradnja programske opreme preko Mreže / USB
 / 
 / 
 / 
Spremenljiva kretnica
Optimizirano delovanje Bass
Bass Sync
ECO Način
Samodejni Izklop
Časovnik Izklopa
Vhodi/Izhodi
Kompozitni Vhod / Izhod
2 / 1
2 / 1
3 / 1
Komponentni Vhod / Izhod
2 / 1
2 / 1
2 / 1
HDMI Vhod / Izhod
6 / 2
6 / 2
7 / 3
Multi-Room Video Izhod: Video / HDMI
 / 
 / 
 / 
Analogno Vhod / Izhod
4 / -
4 / -
6 / -
Phono (MM) Vhod
Digitalni vhod: Optični / Koaksialni
2 / 0
2 / 0
2 / 2
Multi-Room Izhod: analogni / digitalni
1 / -
1 / -
1 / -
Multichannel Preout
 (0.2)
 (0.2)
 (11.2)
Izhod za nizkotonec
2
2
2 (independent)
7.1 večkanalni izhod
Zvočniški Terminal: Pozlačeni vijaki / običajni vijaki
 / 
 / 
 / 
Število zvočniških terminalov
7
7
11
Speaker A / B
assignable
assignable
assignable
Bi-amp gonilo
assignable
assignable
assignable
Multi-Room Zvočniški Terminal
assignable
assignable
assignable
Sprednji Vhodi: Avdio / Kompozitni / Digitalni (Opt ) / HDMI / USB
 /  /  /  / 
 /  /  /  / 
 /  /  /  / 
USB Avdio / Narejen za iPod / Narejen za iPhone
 / AirPlay / AirPlay
 / AirPlay / AirPlay
 / AirPlay / AirPlay
DAB / DAB+ tuner
FM Radijski sprejemnik z RDS
Specifikacije
število močnostnih ojačevalnikov
7
7
9
Izhodna Moč (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2ch Drive)
95 W
95 W
105 W
Izhodna Moč (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.05% 2ch Drive)
Izhodna Moč (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Drive)
125 W
125 W
135 W
Izhodna moč (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive)
150 W
150 W
180 W
Splošno
Barve, ki so na voljo: Črna / Premium Srebrna
 / 
 / 
 / 
Kovinska Sprednja Ploščica
Sistemski daljinski nadzor
RC-1239
RC-1239
RC-1239
Pred-Programiran / Programabilen / LCD Zaslon
 /  / 
 /  / 
 /  / 
Power Consumption in W
500
500
660
Poraba električne energije Brez Zvoka ( ECO vklop / izklop ) v W
35 W / 75 W
35 W / 75 W
45 W / 80 W
Poraba električne energije v stanju pripravljenosti v W
0.1
0.1
0.1
CEC Pripravljenost poraba v W
0.5
0.5
0.5
Network Control On Consumption in W
3.7
3.7
3.7
Maximum Dimensions
Antenna:Horizontal: (W x D x H) in mm
Antenna:Vertical: (W x D x H) in mm
No Antenna: (W x D x H) in mm
434 x 341 x 167
( 434 x 341 x 237 )
【 434 x 330 x 167 】
434 x 341 x 167
( 434 x 341 x 237 )
【 434 x 330 x 167 】
434 x 389 x 167
( 434 x 389 x 236 )
【 434 x 379x 167 】
Teža v kg
9.5
9.5
12.5
Carton Maximum Dimensions (W x D x H) in mm
520 x 429 x 243
520 x 429 x 243
519 x 478 x 242
Carton Weight (inc. product) in kg
11.5
11.5
15.1
AWARDS
*
It’s a big win here for Denon. There are many cheaper AVRs but none of them is anything like as polished. Its mature approach and effortless sense of timing make for a feeling of home cinema sound that’s authentic to the movie theatre experience, even at an entry-level price. The sonic improvements over its predecessor are marked, even if it’s the 8K passthrough and next generation gaming technologies that steal the upgrade headlines. Denon’s engineers have worked their magic once again and we’d encourage new buyers to opt for the AVR-X2700H over older models for its extra ease and expression.
Garancija: 24 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.denon.com/shop/avreceiver/avrx2700h

Spletna povezava:

Več o ponudbi
Lokacija oglasa DENON AVR-X2700H 7.2 kanalni 8K AV sprejemnik s 3D avdio, vgrajenim HE
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa