MONTESSORI OTROŠKO STOJALO ZA OBLAČILA (VEČ BARV)

  • Cena: 134,90 
  • Šifra oglasa: 7629313
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Jarše
Interna številka izdelka: 1312021TIF011
Stanje: novo

Več:

Opremite otroško sobico z Montessori otroškim stojalom za oblačila, ki je izdelan z namenom, da ga lahko otrok uporablja kar sam in poskrbi za svoja oblačila brez pomoči staršev. S pospravljanjem oblačil se bo otrok naučil reda in ohranjanja čistoče. Z Montessori pohištvom omogočimo svojemu otroku, da postane bolj neodvisen in da sam razvija nove spretnosti, kar mu v prihodnosti omogoči lažje in hitrejše prilagajanje na nova okolja in situacije.
Stojalo ima palico za obešanje na katero lahko otrok obesi svoja oblačila, ter poličko na katero lahko odloži čevlje in copatke.
KAJ JE MONTESSORI
Montessori je unikaten pristop k učenju, ki na prvo mesto postavi spoštovanje otroka, samoizobraževanje in svobodo izražanja. Otrokovo okolje je oblikovano na način, da otrok potrebuje čim manj pomoči s strani odrasle osebe, zato lahko hitreje razvije svoje čute in sposobnosti.
MONTESSORI POHIŠTVO ZA BOLJ VAREN, ZANIMIV IN ZABAVEN VSAKDAN
Montessori pohištvo omogoči vašemu otroku, da ravna samostojno glede na svoje želje in potrebe, ter da pri tem prejme čim manj pomoči s strani odraslih. Vaš otrok lahko uporablja svoje Montessori pohištvo v različnih prostorih svojega doma, ter za namene igre, učenja ali hranjenja.
KVALITETNO LESENO MONTESSORI POHIŠTVO, IZDELANO V EVROPI
Otroško stojalo za oblačila izdeluje majhno družinsko podjetje v Latviji, ki se že dve generaciji ukvarja z izdelavo kvalitetnega in kakovostnega pohištva. Vso Montessori pohištvo je izdelano v skladu z Evropskimi standardi iz 100% brezove vezane plošče, ki je izjemno trpežna in lahka, zato lahko izdelke otroci brez težav uporabljajo sami ter si jih prilagodijo svojim željam in potrebam.
Barve:

Bela, naravna, roza, siva

Material:

100% brezova vezana plošča

Dimenzije:

Višina: 63 cm
Širina: 81 cm

Ostale Montessori izdelke za otroke si lahko ogledate TUKAJ.

Spletna povezava:

Več o ponudbi
Lokacija oglasa MONTESSORI OTROŠKO STOJALO ZA OBLAČILA (VEČ BARV)
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa