• C.Giant GA-10 Kitarski Ojačevalec Zvočnik
  • C.Giant GA-10 Kitarski Ojačevalec Zvočnik
  • Ne zamudite priložnosti

C.Giant GA-10 Kitarski Ojačevalec Zvočnik

Cena
20 €
Šifra oglasa: 12403984

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam malo rabljen kitarski ojačevalec/zvočnik C.Giant GA-10
Celoten opis
Pripravljen za vse priložnosti
Idealno za začetnike in kitariste za spalnice. To je idealen prvi ojačevalnik za tiste, ki se začenjajo na svoji glasbeni poti. Prav tako je priročen spremljevalec za vse, ki iščejo prenosno, zmogljivo zmogljivost vadbenega ojačevalnika. Od spalnic do prostorov za vadbo, to je ojačevalnik, ki vam omogoča, da rastete kot glasbenik in vas bo spremljal na vsakem koraku. Njegova čista preprostost in robustna lupina ji omogočata, da vzdrži stroge zahteve nadaljnje uporabe, hkrati pa zagotavlja popolno podlago za gradnjo kitaristov.

Prevzeti nadzor
Ojačanje - Za čistejše tone postavite ta gumb na relativno nizko število. To je kot nalašč, ko želite jasnost. Opazili boste, da se bo, ko povečate ojačanje, vaš ton začel zgostiti, ko se uvedejo harmonike.
Glasnost - To nadzira vašo splošno raven. Kot nalašč za tiste, ko morate za vadbo preklopiti med nižjimi glasnostmi, a bi jo radi včasih tudi povečali. 10w zagotavlja veliko glasnosti, uporabite ta gumb za popolno izbiranje.
Visoki toni – Visoki toni so vaša vrhunska 'iskrica'. Če vas zanimajo temnejši toni, naj bo ta nadzor razmeroma nizek. Če želite svetleč high-end, vam bo višja nastavitev omogočila enostaven dostop do tega.
Bass - Z lahkoto zmanjšajte svoj odziv nizkih tonov. To spremeni količino nizkega tona, ki je prisoten v vašem tonu. Odpravite kakršen koli namig nizkih tonov pri nižjih ravneh ali pridobite globok, močan spodnji del pri višjih nastavitvah.
Vsestranske možnosti vadbe
3,5 mm aux vhod je intuitiven dodatek in vam omogoča predvajanje spremljevalnih skladb poleg lastnega igranja. Zdaj lahko igrate skupaj s svojimi najljubšimi izvajalci in kitaristi iz enega samega ojačevalnika. To olajša življenje, ni več zafrkavanja z zunanjim zvočnikom. Preprosto priključite svojo mobilno napravo, izberite skladbo, nastavite glasnost in zatikajte popolnoma sinhronizirano s skladbo. To pomaga, da je ta ojačevalnik popoln partner za vadbo.

Na voljo širok izbor možnosti
Ta ojačevalnik je primeren samo za električne kitare. Za kitariste, ki želijo malo več moči, je 10W električni kitarski ojačevalnik C.Giant GA-10 idealna možnost. Za basiste 10 W električni bas ojačevalnik C.Giant GA-10 zagotavlja enako celovito zmogljivost in je optimiziran za nizke frekvence. Podobno je za akustične kitariste ojačevalnik za akustično kitaro z močjo 10 W znamke C.Giant bolj primeren za harmonske prizvoke, ki so bolj izraziti pri akustičnih kitarah.
j .

Specifikacije
Izhodna moč: 10W Max
Zvočnik: 5"
Kontrolniki na sprednji plošči: ojačanje, glasnost, 2-pasovni EQ (visoki, nizki toni)
Stikalo za vklop: LED indikator
Vhod za kitaro: 1/4" Jack
Pomožni vhod: 3,5 mm - idealen za predvajanje ob spremljavi
Izhod za slušalke: 3,5 mm priključek, zvočnik poraz
Dimenzije: 235 mm x 257 mm x 125 mm

Zemljevid

Objekti v bližini

betterseller

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija
Oglas je objavljen
16.04.2024. ob 19:08
Do poteka še
Oglas je prikazan
162 -krat

betterseller

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Povezani oglasi