• 2.500 Mp3 matrica za petje
  • Ne zamudite priložnosti

2.500 Mp3 matrica za petje

Cena
35 €
Šifra oglasa: 12222434

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Bosna in Hercegovina
Stanje
novo

Opis oglasa

Te MP3 matrice so pravzaprav znane skladbe, iz katerih je odstranjen le glas pevca, posneta pa je samo glasbeno-orkestralna spremljava brez glasu pevca, s katero lahko potem na svojih javnih nastopih pojete namesto originalnega pevca, zabavah ali doma za lastno veselje. Velika prednost je, da lahko te matrice predvajate na klavijaturi, računalniku, prenosniku, tablici, mobilnem telefonu, MP3 predvajalniku, DVD predvajalniku in drugih napravah, saj te MP3 matrice zvenijo izjemno kakovostno ne glede na to, katero od naštetih naprav uporabljate. jih predvajaj in na večini teh matric so posneti celo originalni spremljevalni vokali - glasovi kot na originalni pesmi, potem se s temi matricami zlahka vsak preizkusi kot pevec. Najpomembneje pa je, da ne glede na to, ali želite peti profesionalno ali samo za zabavo, ne potrebujete spremljevalnega orkestra ali celo enega samega glasbenika, potrebujete le eno od naprav, s katere boste igrali te matrice, s katerimi boste peli. Na ta način, tudi če želite peti v restavraciji za plačilo, ne samo, da boste zaslužili veliko več, ker vam ni treba plačati spremljevalnega orkestra, ampak vas bo vsak lastnik lokala raje najel, ker lažje mu plača enega glasbenika kot več.
Ta velika zbirka celo več kot 2.500 Mp3 glasbenih matric znanih uspešnic zabavne in narodno-zabavne glasbe iz regije, ki predstavlja več kot 100 ur glasbe, ki ji lahko prepevate, vse skupaj pa dobite za samo 35 EUR. .

Celotno to veliko zbirko več kot 2500 Mp3 glasbenih matric vam lahko pošljemo preko interneta na vaš e-naslov z avansnim plačilom 35 EUR preko IBAN-a na TRR.

Veliko zbirko več kot 2500 Mp3 glasbenih matric lahko naročite s sporočilom v tem oglasu ali na e-naslov: studiorapsodie@yahoo.com ali na mobilno številko in Viber ter WhatsApp številko 00387/63/032-742.

Zemljevid

StudioRapsodie

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Bosna in Hercegovina
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Bosna in Hercegovina, Bosna in Hercegovina
Oglas je objavljen
01.05.2024. ob 14:18
Do poteka še
Oglas je prikazan
186 -krat

StudioRapsodie

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Bosna in Hercegovina
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Bosna in Hercegovina, Bosna in Hercegovina