Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • OBČINSKI REDAR - M/Ž

OBČINSKI REDAR - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12611395

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PG01920

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: OBČINSKI REDAR - M/Ž
Naziv delodajalca: OBČINA KAMNIK
Naslov delodajalca: Glavni trg 24 , 1241 KAMNIK
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: SKVARČA JESENŠEK BOGOMIRA, 01 831 8102, obcina@kamnik.si
Opis del in nalog: - OPRAVLJANJE RAZNOVRSTNIH NALOG NA PODROČJU OBČINSKEGA REDARSTVA.

UE delovnega mesta oziroma dela: KAMNIK
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 6 mes
Vozniški izpit: B
Drugi pogoji: Od kandidata se poleg izpolnjevanja temeljnih razpisnih pogojev (najmanj 5. raven strokovne izobrazbe in najmanj 6 mesecev delovnih izkušenj s 5. ravnjo strokovne izobrazbe) pričakuje poznavanje predpisov s področja občinskega redarstva, usposobljenost za delo z računalnikom in ustrezne komunikacijske veščine pri delo s strankami. Za izvajanje terenskih nalog mora imeti kandidat ustrezno vozniško dovoljenje (B-kategorijo) za upravljanje z osebnim vozilom. Zainteresirani kandidati naj k pisni vlogi priložijo kratek življenjepis, v katerem naj navedejo, kdaj in kje so si pridobili zahtevano najmanj srednjo strokovno oz. srednjo splošno izobrazbo (5. raven), pridobljena dodatna znanja in veščine, dosedanje delovne izkušnje in čas trajanja le-teh pri posameznih delodajalcih - z opredelitvijo tistih, ki so bile pridobljene v delovnem razmerju oz. izven slednjega. Podrobna vsebina z opredeljenimi pogoji za zasedbo razpisanega delovnega mesta je skupaj z obrazcem za prijavo navedena na spletni strani Občine Kamnik – na povezavi: https://www.kamnik.si/objava/918651. V vlogi naj kandidati nadalje navedejo tudi svoj elektronski naslov, na katerega jim bo delodajalec v zvezi z razpisanim delovnim mestom pošiljal sporočila.
Prijava je mogoča do: 06.05.2024
Poskusno delo: 4 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/osebne-storitve-in-varovanje/vse-regije).
Oglas je objavljen
24.04.2024. ob 01:33
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
16 -krat