Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • PRAVOSODNI POLICIST, POOBLAŠČENA URADNA OSEBA - MOŠKI , ŠIFRA DM 4128,

PRAVOSODNI POLICIST, POOBLAŠČENA URADNA OSEBA - MOŠKI , ŠIFRA DM 4128,

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12557749

Osnovne informacije

Lokacija
Savinjska, Celje, Center
Interna številka izdelka
PF60315

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: PRAVOSODNI POLICIST, POOBLAŠČENA URADNA OSEBA - MOŠKI , ŠIFRA DM 4128, V ZAVODU ZA PRESTAJANJE MLADOLETNIŠKEGA ZAPORA IN KAZNI ZAPORA CELJE, SEKTORJU ZA TRETMA, ODDELKU ZA VARNOST, REFERATU ZA NOTRANJE IN ZUNANJE ZAVAROVANJE - M/Ž
Naziv delodajalca: UPRAVA RS ZA IZVRŠEVANJE KAZENSKIH SANKCIJ; UPRAVA RS ZA IZVRŠEVANJE KAZENSKIH SANKCIJ ZAVOD ZA PRESTAJANJE MLADOLETNIŠKEGA ZAPORA IN KAZNI ZAPORA CELJE
Naslov delodajalca: Linhartova ulica 3 , 3000 CELJE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: . ZPMZKZ CELJE, 03 426 67 82, zpkz-ce@gov.si
Opis del in nalog: - VAROVANJE ZAPRTIH OSEB IN OBJEKTOV PREPREČEVANJE IN ODKRIVANJE KAZNIVIH DEJANJ V ZAVODU PRIDOBIVANJE INFORMACIJ V ZVEZI Z VARNOSTNIMI DOGODKI V ZAVODU ZBIRANJE, OBDELOVANJE, SHRANJEVANJE IN POSREDOVANJE PODATKOV ZAPRTIH OSEB SODELOVANJE PRI RAVNANJU Z ZAPRTIMI OSEBAMI PREVOZI IN SPREMLJANJE ZAPRTIH OSEB VODENJE ENOSTAVNEJŠIH UPRAVNIH POSTOPKOV S PODROČJA IZVRŠEVANJA KAZENSKIH SANKCIJ PRIPRAVA PREDLOGOV ZA UVEDBO DISCIPLINSKIH POSTOPKOV ZA ZAPRTE OSEBE PRIPRAVA POROČIL IN OCEN IZVAJANJE DRUGIH NALOG ENAKE ALI PODOBNE ZAHTEVNOSTI S ŠIRŠEGA PODROČJA DELA IN DRUGE NALOGE PO ODREDBI NADREJENEGA.

UE delovnega mesta oziroma dela: CELJE
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: večizmensko
Delovne izkušnje: 6 mes
Vozniški izpit: B
Drugi pogoji: Javni natečaj s podrobnejši pogoji in informacijami so objavljeni na enotnem portalu državne uprave https://www.gov.si/zbirke/delovna-mesta/, dne 9. 4. 2024. Kandidati vložijo prijavo v pisni obliki, obvezno na objavljenem obrazcu "Vloga za zaposlitev", kateri je priložen besedilu javnega natečaja.
Prijava je mogoča do: 24.04.2024

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/osebne-storitve-in-varovanje/vse-regije).
Oglas je objavljen
11.04.2024. ob 00:27
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
16 -krat