Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • 600 obližev za Aurikuloterapija - akupresuro na ušesih
  • 600 obližev za Aurikuloterapija - akupresuro na ušesih

600 obližev za Aurikuloterapija - akupresuro na ušesih

Cena
10 €
Šifra oglasa: 2425172

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana, Topniška
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

600 novih obližev za Aurikuloterapijo s semeni. Na boljo sta 2 paketka po 600 semenk.

Aurikuloterapija je zelo stara, učinkovita pomoč v sklopu celostne krepitve posameznika, (ki je nastala z integracijo zahodnjaškega pristopa in tradicionalne kitajske medicine) in je povezana s telesnimi meridijani. Aurikuloterapijo se izvaja na ušesih, ki so zelo pomemben organ našega telesa. Tako kot na stopalih in dlaneh se namreč tudi na ušesih nahajajo energetske točke. Zaradi bogate oživčenosti uhlja je metoda v pomoč pri postavljanju diagnoz in zdravljenju. Če uho dobro pogledate, predstavlja pomanjšano obliko celotnega človeka oziroma obrnjen položaj fetusa-zarodka v maternici.

UČINKOVITO: Vsebuje tradicionalna kitajska zdravilna zelišča, ima funkcije aktivacijskega krvnega pretoka, lajšanje bolečin in oteklin, krepitev organov, spodbujanje laktacije, izboljšanje kakovosti spanja in rast ter razvoj maternice.
ZNAČILNOST: S pritrjevanjem na pravo ušesno točko za zdravljenje številnih težav, kot so hujšanje, opustitev kajenja, lajšanje bolečin, migrena in menstrualni krči.
Uporaba: Obliž namestimo na akupunkturno točko na ušesu po želji.
MATERIAL: 600 naravnih 2-milimetrskih semen vaccaria (Wang Bu Liu Xing Zi) na kožno obarvanem samolepilnem traku. Ušesna semena namestimo z obližem na želeno mesto na ušesu in ga večkrat pritisnemo, da povečamo učinek terapije.

Zemljevid

Objekti v bližini

crnivitez2

Oglas je objavljen
03.04.2024. ob 13:31
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
2779 -krat

crnivitez2