Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Goba za pripravo kombuche BIO+starter+navodila za uporabo+tudi po pošt

Goba za pripravo kombuche BIO+starter+navodila za uporabo+tudi po pošt

Cena
6 €
Šifra oglasa: 4261367

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Gorenjska, Kranj, Kranj
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam gobo za pripravo Kombuce oz. z drugimi besedami Scobby-ja :) Prevzem v Kranju. Pošljem pa lahko tudi po pošti. Za povpraševanje pišite na actrizmarusa18@gmail.com. Po nakupu sem vam vedno na voljo preko maila za dodatne nasvete :) Prav tako priložim priročnik o Kombuchi v angleščini.
Pri meni se ravno fermentira 24 litrov kombuche, ki ohlajena, prav tekne v teh poletnih dneh :)

Kombucha je fermentiran čaj, ki se v zdravstvene namene uporablja že tisoče let. Njegove izvore najdemo na Daljnem vzhodu, kjer so že stari Kitajci temu napitku pripisovali številne zdravstvene učinke, ki segajo vse od srca, možganov, pa tja do (in predvsem) črevesja. Čudežni napitek se je vsa ta leta obdržal, brez da bi izgubil na svoji učinkovitosti, sploh pa popularnosti.

Zaradi procesa fermentacije, ki je tudi najpomembnejši korak pri ustvarjanju kombuche, napitek vsebuje velike količine zdravih bakterij, bolj znane pod imenom probiotiki. Te bakterije obložijo naš prebavni trakt in okrepijo imunski sistem, saj absorbirajo hranilne snovi, hkrati pa odganjajo razne okužbe in bolezni. Dnevno uživanje kombuche nam lahko pomaga ohranjati zdrav imunski sistem, kar pa nam znatno izboljša vsesplošno dobro počutje.

Vir opisa: https://www.krajcek.si/nesmrtni-eliksir-zdravja-kombucha/

l.p Maruša

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
23.07.2022. ob 00:10
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
234 -krat