MOXA 5 PALČK PALČKA TERAPIJA MOXANJE MOKSA

  • Cena:
  • Šifra oglasa: 2446461
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Goriška, Kanal ob Soči, Deskle
Stanje: novo

Več:

Prodam še zapakirano brezdimno Moxo, paketek vsebuje 5 c igar palčki, uporabja se za terapevtske namene.

Lahko dostavim.

Telefon:O. 5. 1 8. 2. 9 1. 9. 2

Moxa – zelisce, ki odpravi 100 bolezni.

Moxa terapija predstavlja pomemben del tradicionalne kitajske medicine, ki s pomočjo sežiganja zelišč olajša in pospeši zdravljenje. Osnovni namen moxa terapije je odpravljanje deficita (pomanjkanja) energije yang v telesu.


Energija yang vpliva na gibanje in toploto telesa. Njeno pomanjkanje se kaže kot občutek mraza v rokah in nogah. V starih kitajskih spisih piše: “Rastlino ai ye (moxa) uporabljamo v majhnih količinah, te majhne količine ustvarijo velike količine intenzivne toplote.” Tako se 12 poglavitnih meridianov odpre, energija se uravnoteži, hlad, vlaga in toksini zapustijo telo. Pravijo ji tudi zelišče, ki odpravlja 100 bolezni, saj ob vstopu v telo odpre meridiane in tako zdravi.


Pri moxa terapiji se uporabljajo zdravilne zeliščne paličice, s katerimi se grejejo akupresurne točke na določenem ali na poškodovanem delu telesa. Na ta način se greje meridiane, kar vpliva na boljši pretok krvi, energije Qi in izboljša se splošno zdravje. Z moxa terapijo se podaljšuje učinek tui-na masaže ali mikromasaže in pretoka energije po meridijanih, ki jih je terapevt z masažo odprl.+ učinki zdravljena.

Podatki o uporabniku

Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa MOXA 5 PALČK PALČKA TERAPIJA MOXANJE MOKSA
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa