Palo Santo, Sveti Les, Kadilo, dišeče palčke, stožci

  • Cena: 12 
  • Šifra oglasa: 222723
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Stanje: rabljeno

Več:

Sveti les ali Palo Santo (iz drevesa Bursera Graveolens) je zelo aromatično drevo, ki raste v Južni Ameriki; njegov dim odganjanja komarje, mravlje in ostali mrčes. Zelo je bil cenjen pri visokih svečenikih Inkovske civilizacije. Šamani so ga tisočletja uporabljali za zdravljenje raznih bolezni, za čiščenje in odstranjevanje negativne energije in predvsem za odganjanje zlih duhov. Od tod tudi ime Sveti – Santo. Vonj Svetega lesa je ekstremno pomirjajoč in oddaja zelo močno energijo, predvsem povečuje meditativno stanje in spiritualno pot. Drevo raste 40 let; ko odmre je potrebno še 10 let, da je primerno za pridobivanje kadila in eteričnega olja.

PALČKE: 100% naravne in se lahko uporabljajo kot kadilo ali čaj. Kot kadilo jih lahko položimo na oglje ali pa jih prižgemo z ognjem (vžigalnikom) – primerno predvsem za odišavljanje doma, meditacijo, čiščenje negativne energije in odganjanje mrčesa.

Paket 10 palčk 12€
Paket 20 palčk 22€
Paket 30 palčk 30€

STOŽCI: so primerni za odišavljanje in čiščenje doma, meditacijo in odganjanje mrčesa. So 100% naravni, narejeni iz žagovine Svetega lesa, brez umetnih lepil, kemikalij ali živalskih produktov.

Paket 5 stožcev 4€
Paket 10 stožcev 7€

Gsm: 040 611 959

UPORABA PALČK IN STOŽCEV

Proti gripi, kašlju in astmi:
povremo palčke Svetega lesa za 15 minut v vodi, prefiltriramo in po želji sladkamo s sladkorjem ali medom. Čaj pijemo ponoči.

Proti komarjem in ostalemu mrčesu:
prižgemo palčko ali stožec v prostoru. Palčko lahko damo na oglje ali prižgemo z vžigalnikom.

Pri meditaciji ali spiritualnem obredu:
prižgemo eno do dve palčki ali stožca. Če prižigamo stožce moramo imeti pravo posodo za kadilo, s primerno velikostjo odprtin, da pride do pravilnega izgorevanja. Stožec naj bi tlel od 20 do 25 minut.

Za popolno čiščenje doma in temeljito odstranitev slabe energije:
prižgemo vsaj štiri palčke ali stožce na enkrat, če prostor ni prevelik. Posode za kadilo ne pokrivamo. Čistilni učinek je najboljši, ko je soba napolnjena z dimom tako, da se težko diha in se solzijo oči. Tako zadimljeno sobo pustimo vsaj tri ure.

Podatki o uporabniku

Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Palo Santo, Sveti Les, Kadilo, dišeče palčke, stožci
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa