• RASTLINJAK 192×317 POLIKARBONAT
  • RASTLINJAK 192×317 POLIKARBONAT
  • Ne zamudite priložnosti

RASTLINJAK 192×317 POLIKARBONAT

Cena
780 €
Šifra oglasa: 12431116

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Studenci
Stanje
novo

Opis oglasa

Premer: 192 cm
Dolžina: 317 cm
Višina grebena: 192 cm
Višina napušča (stene): 135 cm
Enojna drsna vrata: 60 x 165 cm
Strešno okno: 1
Število paketov: 5
Garancija 12 mesecev
Navodila za uporabo

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Rastlinjak 192×317 polikarbonat je inovativen in učinkovit način za gojenje rastlin v različnih vremenskih pogojih. Ta vrsta rastlinjaka ponuja vrsto prednosti, ki omogočajo optimalno rast in zaščito rastlin.

Glavna značilnost rastlinjaka iz polikarbonatnih plošč je material, iz katerega je izdelan. Polikarbonatne plošče so izjemno trpežne, lahke in prozorne, kar omogoča prehod svetlobe in ustvarja optimalne pogoje za fotosintezo rastlin. Poleg tega so te plošče odporne na udarce, UV-žarke in ekstremne vremenske razmere, kar podaljšuje življenjsko dobo rastlinjaka in omogoča njegovo uporabo skozi vse letne čase.

Edinstvena, proti koroziji odporna aluminijasta konstrukcija je stabilna in zanesljiva v vsakem vremenu!

Zaradi svoje kompaktne velikosti (192×317 cm) je ta rastlinjak idealen za manjše vrtove, terase ali balkone. Kljub svoji majhnosti nudi dovolj prostora za gojenje različnih vrst zelenjave, zelišč, cvetja ali celo sadja. Notranja postavitev je prilagodljiva in omogoča razporeditev polic, lončkov ali visečih korit po lastnih željah in potrebah.

Montaža rastlinjaka je enostavna in brez potrebe po posebnem orodju ali strokovnem znanju. Večina delov je predhodno izdelanih in jih je mogoče enostavno sestaviti z navodili za uporabo. Zaradi tega je rastlinjak primeren za vsakogar, ne glede na stopnjo izkušenj ali spretnosti.

Poleg tega je rastlinjak opremljen z drsnimi vrati, ki omogočajo enostaven dostop do notranjosti. Ima zračnike za regulacijo temperature in vlage. To je ključno za zagotavljanje optimalnih pogojev za rast in razvoj rastlin ter preprečevanje prekomernega segrevanja ali zadrževanja vlage v notranjosti.

Rastlinjak 192×317 polikarbonat je zanesljiv, trajen in funkcionalen rastlinjak, ki omogoča ljubiteljem vrtnarjenja, da uživajo v gojenju svojih rastlin v udobju svojega doma skozi vse leto.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

Toplifter

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
24.04.2024. ob 10:59
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
123 -krat

Toplifter

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija